Kaspersky Security Cloud Silinmiyor

425549

Decapat
Uygulamanın kendisinde bir silme bölümü bulamadım. Ayarlardan silmeye çalışınca silindi gözüküyor fakat kurulum ekranı tekrar geliyor ve tekrar ayarları açtığımda silinmemiş görünüyor. Bu program artık çok fazla ve gereksiz bildirim yolluyor, silemiyorum da. Bir fikri olan var mı? Orijinal sitesinden indirmiştim.

Revo Uninstaller ile kalıntısız kaldırın.

Hocam dosyaları silmeye çalışınca bu dosya başka uygulamada açık olduğundan silinemiyor tarzı bir uyarı veriyor. IObit, Eraser gibi programları denedim fakat hiçbiri çalışmadı.

Hocam dosyaları silmeye çalışınca bu dosya başka uygulamada açık olduğundan silinemiyor tarzı bir uyarı veriyor. IObit, Eraser gibi programları denedim fakat hiçbiri çalışmadı.
Arka planda Kaspersky'ı kapatın hocam.

Açık değil, Görev yöneticisinden de kapamaya çalıştığım zaman "Erişim Engellendi" uyarısı alıyorum.
Korumayı kapatın demek istemiştim hocam. Ayrıca dosya konumundan sadece bir tane dosyayı silerseniz program arka plan da hizmeti dahi çalışmaz.

Kaspersky sunduğu kaldırma aracını kullanın.
Ayrıca Revo Uninstaller yerine BC Uninstaller tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı