- Makaleler
- 13
İş yerindeki PC'ye kurmuşlar telefonumu bağlayamıyorum. Silmem lazım fakat parola istiyor kaldırma yöntemi var mıdır?
Ağzınıza, elinize sağlık.Sen cihaz bağlamayasın diye var o güvenlik önlemi zaten. Bu konuda yardım edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Aşağıda beyin fırtınası yaptık bunlarla alakalı.
Güvenlik Beyin Fırtınası #1 - Yabancı Bir USB Takılı Bulursanız Ne Yaparsınız?
Merhaba, Hem güvenlik bölümünü biraz hareketlendirmek hem de aynı şeylerin sürekli konuşulmasından kurtarmak amacıyla "Beyin Fırtınası" adı verilen bir konu açmak istedim. Bu konularda belirli senaryolar üzerinden beyin fırtınaları yapacağız. Ne yapılmalı? Doğrusu nedir ve siz ne yaparsınız...www.technopat.net
Zaten sistemsel zafiyet olmasa insan kaynaklı zafiyetler bitiriyor şirketleri.
İllegal iş yapmana gerek yok. Senin haberin bile olmaz belki.Parolayı istemiştim de unuttum ya o gün kaldırmayı öyle kaldı. Çok nadir gelir şirkete.
Arkadaşlar yazılım atacağım telefona ondan. İllegal işler yapmıyoruz ya.
Ne kadar büyüttünüz?![]()
Hangi şirkette hangi amaçla çalıştığınızı bilemiyoruz ancak yaptığınız, yapacağınız işlemlerde ki her güvenlik riski sizi ve şirketinizi olduğu kadar müşterilerinizi de mağdur eder.Parolayı istemiştim de unuttum ya o gün kaldırmayı öyle kaldı. Çok nadir gelir şirkete.
Arkadaşlar yazılım atacağım telefona ondan. İllegal işler yapmıyoruz ya.
Ne kadar büyüttünüz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.