Kaspersky şifresiz kaldırılır mı?

Makaleler
13
İş yerindeki PC'ye kurmuşlar telefonumu bağlayamıyorum. Silmem lazım fakat parola istiyor kaldırma yöntemi var mıdır?

1598184817800.png

Aklıma bir şey gelmiyor. İş yerindeki bilişim bölümündeki arkadaşa sorun? Çok parola denemenizi tavsiye etmem ayrıca.

Sen bağlamayasın diye var o güvenlik önlemi zaten. Bu konuda yardım edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Aşağıda beyin fırtınası yaptık bunlarla alakalı.

Zaten sistemsel zafiyet olmasa insan kaynaklı zafiyetler bitiriyor şirketleri.

Sen cihaz bağlamayasın diye var o güvenlik önlemi zaten. Bu konuda yardım edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Aşağıda beyin fırtınası yaptık bunlarla alakalı.

Zaten sistemsel zafiyet olmasa insan kaynaklı zafiyetler bitiriyor şirketleri.
Ağzınıza, elinize sağlık.

Parolayı istemiştim de unuttum ya o gün kaldırmayı öyle kaldı. Çok nadir gelir şirkete.
Arkadaşlar yazılım atacağım telefona ondan. İllegal işler yapmıyoruz ya.
Ne kadar büyüttünüz? :D
İllegal iş yapmana gerek yok. Senin haberin bile olmaz belki.

Saldırı stratejileri çok farklı işliyor, öyle basit değil sanıldığı kadar. Adam seni çoktan ele geçirmiştir ve şirket ağına yol almak için belki o cihazı bağlamanı bekliyordur. Bu da bir olasılık.

Parolayı istemiştim de unuttum ya o gün kaldırmayı öyle kaldı. Çok nadir gelir şirkete.
Arkadaşlar yazılım atacağım telefona ondan. İllegal işler yapmıyoruz ya.
Ne kadar büyüttünüz. :D
Hangi şirkette hangi amaçla çalıştığınızı bilemiyoruz ancak yaptığınız, yapacağınız işlemlerde ki her güvenlik riski sizi ve şirketinizi olduğu kadar müşterilerinizi de mağdur eder.

Yaptığınız bir işlem yüzünden şirketiniz zan altında kalabilir. Ufak birşey olarak düşünmeyin bunu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı