Kaspersky silinmiyor

Anladığım kadarı ile silerken bir sorun yaşadınız ve şu an silemiyorsunuz. Kaspersky'ı tekrar kurup denetim masasından veya Revo Uninstaller ile kaldırın.

Hocam ben eski bilgisayarımda avast'ı hiçbir şekilde silememiştim. Format attım ve ne oldu? Tabikide yine karşıma çıktı. Avast. Bilgisayarımdan nasıl çıkmadı anlamadım.

Hocam ciddiyim. Bilgisayarın formatından sonrada karşımdaydı. Bizzat kendim atmıştım formatı.

Vay be bu Avast bayağı kaliteliymiş Kaspersky'ı silmeye uğraşsak son kez bir hızlı tarama yapıp gidiyor avasta bak sen ya
(Hocam siz yeni bilgisayar alsanız bile sizi takip eder o Avast benden söylemesi)

O bilgisayar 1 haftadır depoda yatıyor. Sağolsun yeni bilgisayara geçtim. Tercihim McAfee ile kullandım. Gayet mutluyum şuan. Şunu söylemem gerekiyor ki eski bilgisayarın D diskinde hala avast dosyaları duruyordu .
Vay be bu Avast bayağı kaliteliymiş Kaspersky'ı silmeye uğraşsak son kez bir hızlı tarama yapıp gidiyor avasta bak sen ya
(Hocam siz yeni bilgisayar alsanız bile sizi takip eder o Avast benden söylemesi)
Yeni bilgisayardayım hocam zaten şuanlık avast dosyası göremedim Allah'ıma şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…