- Makaleler
- 10
Anladığım kadarı ile silerken bir sorun yaşadınız ve şu an silemiyorsunuz. Kaspersky'ı tekrar kurup denetim masasından veya Revo Uninstaller ile kaldırın.
Belki çözülmedi?Çözülmüş olduğu için konuyu çözüldü yap.
Hocam ben eski bilgisayarımda Avast'ı hiçbir şekilde silememiştim. Format attım ve ne oldu? Tabii ki de yine karşıma çıktı. Avast. Bilgisayarımdan nasıl çıkmadı anlamadım.
Hocam ciddiyim. Bilgisayarın formatından sonrada karşımdaydı. Bizzat kendim atmıştım formatı.hocam ciddi misiniz?
Peki şu anda ?Hocam ciddiyim. Bilgisayarın formatından sonrada karşımdaydı. Bizzat kendim atmıştım formatı.
Hocam ciddiyim. Bilgisayarın formatından sonrada karşımdaydı. Bizzat kendim atmıştım formatı.
O bilgisayar 1 haftadır depoda yatıyor. Sağolsun yeni bilgisayara geçtim. Tercihim McAfee ile kullandım. Gayet mutluyum şuan. Şunu söylemem gerekiyor ki eski bilgisayarın D diskinde hala avast dosyaları duruyorduPeki şu anda ?
Yeni bilgisayardayım hocam zaten şuanlık avast dosyası göremedim Allah'ıma şükür.Vay be bu Avast bayağı kaliteliymiş Kaspersky'ı silmeye uğraşsak son kez bir hızlı tarama yapıp gidiyoravasta bak sen ya
(Hocam siz yeni bilgisayar alsanız bile sizi takip eder o Avast benden söylemesi)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.