Kaspersky sistemi zorluyor mu?

Artık ortak havuz mantığı var. Tüm antivirüsler aynı virüs havuzuna sahip. Defender kullan, boşuna yorulma.
Kısmen doğru. Zararlıların ilk kez ortaya çıkışı ile AV'lerin çoğunluğu tarafından tespit edilebilmesine kadar geçen süre pek de uzun değil.

Artık ortak havuz mantığı var. Tüm antivirüsler aynı virüs havuzuna sahip. Defender kullan boşuna yorulma.
Önerdiğiniz yazılım en çok sistemi yoranlardan birisi :D

Bir kere sistemine göre değişir. Güncel sistemleri yormaz. Benim laptopta kurulu ve varlığını dahi hissetmiyorum. Ama eski emektar masaüstü sisteme kurmaya kalktığımda sistemi ağlatıyor.
İntel 11.nesil windows 11 sizce nasıl çalışır zorlar mı sistemi yavaşlatırmı sistemi ?
Yormaz yüksek ihtimal. Ama yine de tam işlemci modelini ve RAM kapasitesini belirtirseniz daha kesin cevaplar verebilirim.

Bir kere sistemine göre değişir. Güncel sistemleri yormaz. Benim laptopta kurulu ve varlığını dahi hissetmiyorum. Ama eski emektar masaüstü sisteme kurmaya kalktığımda sistemi ağlatıyor.

Yormaz yüksek ihtimal. Ama yine de tam işlemci modelini ve RAM kapasitesini belirtirseniz daha kesin cevaplar verebilirim.
İntel i3 16 gb ram 3200 mhz

Bu zorluyor diyen arkadaşlar 2 GB RAM’iniz varsa evet zorluyor olabilir sisteminizi. Çünkü ben açık vaziyette full ayarlarda oyun oynuyorum hatta kayıt bile yapıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı