EmreSploit
Hectopat
Kaspersky TS 2019 stabil ayarlarını söyleyebilir misiniz? Bir sürü ince ayarı var. Yapılandıramadım, aklıma takılıp duruyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Resimdeki ayarı yüksek yapmamı tavsiye eder misiniz? Makalede bununla alakalı bir şey bulamadım da.Buradan kullanımını vb. öğrenebilirsiniz. Kendize göre yapılandırabilirsiniz güvenlik ayarlarını.Kaspersky Total Security hakkında
help.kaspersky.com
Standart yüklendiği ayarlar standart güvenlik için yeterlidir.
Bu ayar standart olarak kapalı gelir, bilinmedik yazılımlar ve araçlar indiren biriyseniz bunu açmanız gerekir:
How to enable riskware detection in Kaspersky Internet Security 19
Learn how to enable riskware detection in Kaspersky Internet Security 19.support.kaspersky.com
Bence yapmayın ben yaptım sistem ağladı en iyisi ortada tutmak.Resimdeki ayarı yüksek yapmamı tavsiye eder misiniz? Makalede bununla alakalı bir şey bulamadım da.
Alakasız ama hocam Chrome'da eklentileri kaldırmıştım hala 300k üstü bellek kullanıyordu. Opera'ya geçtim şimdi de fazla CPU kullanıyor, zaman zaman 75 derecenin üstüne çıkıyor hiçbir eklenti yok nedeni ne olabilir?Bir zararlı veya saldırıdan kuşkulanmıyorsanız denildiği gibi önerilen kısmında durması daha iyi olur. Yukarı çekildiğinde daha agresif ve daha etkin davrandığı için sistemde kasmalara ve bazı şeyleri daha çok engellemeye veya sormaya sebep olabilir![]()
Adwcleaner temiz verdi. Hocam CPU olayını çözdüm VPN'den kaynaklanıyormuş ama belleği çözemedim en az kullanan tarayıcı hangisi?Opera da Chrome tabanını kullanıyor az da olsa. Benzer şeyleri yaşamaları normal. Güncelleme ve gelen bileşenlerden kaynaklı bu tip sorunlar. Adwcleaner ile bir tara yine de kuşkulanıyorsan.
Karar vereceğim birazdan indireceğim sağ olun yorumlarınız içinEn az bana göre Chrome ve stabilite açısından ama onu da beğenmiyorsan Opera da aynı dediğim gibi Mozilla farklı platform olduğundan onu deneyebilirsin. Desteği ve bazı şeyleri değişik olsa da maxthonu da deneyebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.