Kaspersky Stabil Ayarlar Nedir?

Buradan kullanımını vb. öğrenebilirsiniz. Kendize göre yapılandırabilirsiniz güvenlik ayarlarını.
Standart yüklendiği ayarlar standart güvenlik için yeterlidir.
Bu ayar standart olarak kapalı gelir, bilinmedik yazılımlar ve araçlar indiren biriyseniz bunu açmanız gerekir:

Buradan kullanımını vb. öğrenebilirsiniz. Kendize göre yapılandırabilirsiniz güvenlik ayarlarını.
Standart yüklendiği ayarlar standart güvenlik için yeterlidir.
Bu ayar standart olarak kapalı gelir, bilinmedik yazılımlar ve araçlar indiren biriyseniz bunu açmanız gerekir:
Resimdeki ayarı yüksek yapmamı tavsiye eder misiniz? Makalede bununla alakalı bir şey bulamadım da.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    22,3 KB · Görüntüleme: 191
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir zararlı veya saldırıdan kuşkulanmıyorsanız denildiği gibi önerilen kısmında durması daha iyi olur. Yukarı çekildiğinde daha agresif ve daha etkin davrandığı için sistemde kasmalara ve bazı şeyleri daha çok engellemeye veya sormaya sebep olabilir :)

Bir zararlı veya saldırıdan kuşkulanmıyorsanız denildiği gibi önerilen kısmında durması daha iyi olur. Yukarı çekildiğinde daha agresif ve daha etkin davrandığı için sistemde kasmalara ve bazı şeyleri daha çok engellemeye veya sormaya sebep olabilir :)
Alakasız ama hocam Chrome'da eklentileri kaldırmıştım hala 300k üstü bellek kullanıyordu. Opera'ya geçtim şimdi de fazla CPU kullanıyor, zaman zaman 75 derecenin üstüne çıkıyor hiçbir eklenti yok nedeni ne olabilir?

Opera da Chrome tabanını kullanıyor az da olsa. Benzer şeyleri yaşamaları normal. Güncelleme ve gelen bileşenlerden kaynaklı bu tip sorunlar. Adwcleaner ile bir tara yine de kuşkulanıyorsan.
Adwcleaner temiz verdi. Hocam CPU olayını çözdüm VPN'den kaynaklanıyormuş ama belleği çözemedim en az kullanan tarayıcı hangisi?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    12,8 KB · Görüntüleme: 176
En az bana göre Chrome ve stabilite açısından ama onu da beğenmiyorsan Opera da aynı dediğim gibi Mozilla farklı platform olduğundan onu deneyebilirsin. Desteği ve bazı şeyleri değişik olsa da maxthonu da deneyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı