Kaspersky; Steam ve Discord'u engelliyor

Virüs olduğunu düşünmüyorsan ya da eminsen kapat Kaspersky'ı istersen :)
Tabi senin kararın. Ben şimdi yanlış bilgi vermiş olmayayım. Kaspersky'ı hiç kullanmadım. Sadece fikir veriyorum :)

Tarama yaptım temiz ama yine açık dursun hocam. Sadece şu ayarı bulmam lazım ama bulamıyorum çıldıracağım.
 
İmzamdan sistem tarama 1 sonucunu paylaşın. Yazılımların güncelleiğini kontrol edin. Açarken mi bu uyarı veriyor yoksa bir işlem yaparken mi?
Buradan istisnalara ekleyebilirsiniz.
 
İmzamdan sistem tarama 1 sonucunu paylaşın. Yazılımların güncelleiğini kontrol edin. Açarken mi bu uyarı veriyor yoksa bir işlem yaparken mi?
Buradan istisnalara ekleyebilirsiniz.
Hocam bir kere verdi ardından bir defa daha verdi daha vermedi uyarı. İşlem yaparken veriyor. Şuan tarama sonucunu bekliyorum. Tahminen ne kadar sürer tarama?
@Murat5038 GSI6_DESKTOP-0P3TVNL_Haki_02_15_2021_14_36_41.zip sonuç burada hocam.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı