villainkedi
Femtopat
Daha fazla
İşlemi dışlayın derken daha açık konuşabilirmisinizİşlemi dışlayın sayın captain-yorshka.
Yani programı karantinadan geri yükleme yapınız.İşlemi dışlayın derken daha açık konuşabilirmisiniz
Captain Yorshka'dan saygılar ile
Yani programı karantinadan geri yükleme yapınız.
Uygulamanın sildiği veya temizlediği bir dosyayı geri yükleme
support.kaspersky.com
Ben asla internetten birşey indirmem öyle bir huyum vardır yani virüs kaçmasıda imkansız kaspersky'nin formunda geziyordum bazı kişiler space engineers oynarken survival ark oynarken veya battle eye yüzünden böyle durumlar yaşıyormuşHiç yaşamadığım ve görmediğim bir olay Steam'ı virüs olarak algılaması belki Steam dosyalarının içine virüs kaçmıştır yüklediğiniz bir mod veya yamadan bir silip yükleyin isterseniz.
Steamı değil sankı hocam steamapps diyor valla çok bilmem bu olayları ama silinip tekrar geri gelmesinin sebebi yedeği oluşturuldu yazıyor onunla alakalı olabilir.Geri yükledikten 1 saniye sonra tekrar geri siliyor
neden virüs olarak algıladı false positive olayı mı endişelenmem gereken birşey varmı
Steamapps ın içinde dowloading klasöründe Crashuploader.publish.exe var onu öyle algılıyor ki tam tarama ve steam klasörünü taradım birşey bulmadıSteamı değil sankı hocam steamapps diyor valla çok bilmem bu olayları ama silinip tekrar geri gelmesinin sebebi yedeği oluşturuldu yazıyor onunla alakalı olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.