Kaspersky svchost virüs uyarısı

Erdem37

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel core i7-4770 - intel hd graphics 4600 - rx 6400 4 gb Low profile -16gb ram 1600mhz - 480 gb ssd - 320 gb harddisk
Merhaba arkadaşlar, uzun zaman önceden beri Kaspersky svchost dosyasınını virüs olarak görüyor sürekli bilgisayarı açtığımda Kaspersky bildirimlerini kapatmak sıkıyor insanı bunun hakkında ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yemin ederim daha demin gittim kendi bilgisayarımdakini tarattım Kaspersky hiç uyarı vermedi şu anda Malwarebytes ile korunuyor bilgisayarım. VirusTotal'a yükle bir orada temiz çıkar belki.

İstisna ekleyebilirsin.

İsim kısmında sanki bir internet sitesi yazıyor. Ayrıca Web Anti-Virüsü uyarı veriyor. İlginç.

Hocalarım istisnayamı eklemeliyim yoksa sildirmeli miyim (sildirmeyi bilmiyorum)

@Erdem37 belki, svchost adını almış virüs olabilir. VirusTotal at veya başka bir antivirüs ile tam tarama yap.

svchost tek başına çalışamayan .dll halindeki Windows hizmetlerini beraber çalıştırmaya yarayan güvenilir bir Windows hizmeti. Kaspersky bu hizmeti virüs olarak algılamaz, algılıyorsa üstte yazıldığı gibi svchost adını malware almış olabilir.

Bir de not düşeyim, bu hizmet birden çok önemli .dll hizmetini bünyesinde barındırdığı için üçüncü parti programlarla silmeye çalışma lütfen. Sistem çalışmaz hale geliyor, bizzat başıma geldi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    45,7 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…