Kaspersky tam taramada tehdit yok dedi

hocam içimi rahatllatınız çok teşekkür ederim daha önce bu rat olaylarında bende çok kez rat yemiştim bi abi gelip format atıodu hep şimdi bişeler anlıoyrum ama hala çok bilmiyorum :D
Bu arada size verilen Kaspersky crack değil. Ancak farklı bir virüs tarayıcısı ile tarama yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Dosya potansiyel olarak kötü amaçlı yazılım. Sistem üzerinde tehlikeli faaliyetlerde bulunabilir.

Bu arada size verilen Kaspersky crack değil. Ancak farklı bir virüs tarayıcısı ile tarama yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Dosya potansiyel olarak kötü amaçlı yazılım. Sistem üzerinde tehlikeli faaliyetlerde bulunabilir.
kökten formatlasam ? düzelirmi
indirdiği hile kanalının 40k takipçisi var

kökten formatlasam ? düzelirmi
indirdiği hile kanalının 40k takipçisi var
Düzelir ama direk format atmanızı gerektirecek bir durum var mı emin değilim. Malwarebytes, EEK ve ESET OS ile tarama yapıp raporu bizle paylaşın ona göre formata gerek olup olmadığına karar verelim.

Düzelir ama direk format atmanızı gerektirecek bir durum var mı emin değilim. Malwarebytes, EEK ve ESET OS ile tarama yapıp raporu bizle paylaşın ona göre formata gerek olup olmadığına karar verelim.
tam tarama yapıyorum sonucu size atıyorum değilmi malwarebytes indiriyorum

Dosya Ekleri

• ewqeq.png
    ewqeq.png
    5,4 KB · Görüntüleme: 60
Bir virüsün verdiği zararı virüsü silmekle temizleyemezsiniz maalesef. 1 virüsün ne kadar sisteme zarar vereceğini bilseniz fikriniz belki de değişebilir. O yüzden sistem virüsü silseniz ilk günkünden kat be kat ağırdır. Format bu sorunların birçoğunu çözer (birçoğunu yani hepsini değil).

Buradaki virüs silme yollarını da deneyebilirsiniz ancak garantisi temiz kurulumdur. (boot virüsleri bilgisayara bulaşmadıysa [o zaman geçmiş olsun] inşallah üstesinden gelebilirsiniz). Umarım bundan sonra dersinizi almışsınızdır. Kardeşinin kullanması için bazı kısıtlamalar getire veya bilgisayarı şifreleyebilirsin (mümkünse [en azından dersini alana kadar] ). Sonra ona herhangi bir bilinmedik emaili, siteleride, fotoğrafları, linkleri açmaması için bilinçlendirebilirsin ve dosyayı açmadan VirusTotal'dan da tarmayı da öğretebilirsin. Kaspersky'de ücretsiz kullanacaksanız önermem. Testlerde daha başarılı olan BitDefender'in ücretli sürümünü ömrü boyu cracksiz kullanmanın yolunu size öğretebilirim (antivirüsler bilgisayarları büyük ölçüde hantallaştırır Windows Defender bile [+getirdiği güvenlik] )ancak eğer bilinçliyim her şeye dikkat ederim taratırım diyorsanız o zaman başka. Ben Brave default ayar (bilmediğiniz linklere girdiğinizde güvende olursunuz [brave kalkanları] ) + VirusTotal kullanıyorum sadece indirme dosyalarını taramak için (bazen 1 2 uyarı varsa yanlış ola biliyor [yinede dikkatli olun] uyarılar ancak 3 4 uyarı varsa !!! ).

Eğer anlamadığınız veya sormak yardım almak istiyorsanız çekinmeyin. Bu yazımın veya diğer yanıtlarımın size yardımcı olacağını düşünüyorsanız çözüm olarak işaretleyebilir, çözülmemişler kategorisindeki konuları algoritmada daha üste çıkarabilir ve daha çok insana ulaşmamızı sağlayabilirsin.

Son düzenleme:
Herkes uzman olmuş :) Maşallah. İlk olarak sadece verdiğin dosya size sorunlu geliyorsa tespit etmediği için bunda sorun yok. Dosya zararlı değil, paketleyicisi birçok hack araçlarında kullanıldığından bu şekilde düşük öncelikli tespitler yapıyor.

Kaspersky bu tür oyun araçlarında gerçekten zararlı içeriği yoksa zararlı kimlik yapıştırmıyor. Tespit edenlerin kimlikleri düşük öncelikli ve yanlış tespit. Güncel dosya sürümünde de benzer durum var.

Kaspersky Crack olarak kurulamaz Vatan bilgisayarda bunun olduğunu düşünüyorsanız dava açabilirsiniz. Kurumsal bir yerde bu tür illegal ürün kurmak yasaktır. Kurulacağını da düşünmediğimden konuda yazanlar yanlış bilgi vermiş oluyor.

Dosyalardan şüpheniz varsa Kaspersky ile iletişime geçebilirsiniz. Teoriler üretip konuları kirletmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı