babacan4141
Zeptopat
Daha fazla
bu ne oluyorAslında haklısınız. Telefondan tam görememişim çoğu şeyi. @Fıratt10
Sanal makine kontrolü ve MBR düzenlemesi yaptığı tespit edilmiş. Yüksek riskli.
@babacan4141
Bu arada size verilen Kaspersky crack değil. Ancak farklı bir virüs tarayıcısı ile tarama yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.hocam içimi rahatllatınız çok teşekkür ederim daha önce bu rat olaylarında bende çok kez rat yemiştim bi abi gelip format atıodu hep şimdi bişeler anlıoyrum ama hala çok bilmiyorum
Dosya potansiyel olarak kötü amaçlı yazılım. Sistem üzerinde tehlikeli faaliyetlerde bulunabilir.bu ne oluyor
Bu ne oluyor?
kökten formatlasam ? düzelirmiBu arada size verilen Kaspersky crack değil. Ancak farklı bir virüs tarayıcısı ile tarama yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.
Dosya potansiyel olarak kötü amaçlı yazılım. Sistem üzerinde tehlikeli faaliyetlerde bulunabilir.
Düzelir ama direk format atmanızı gerektirecek bir durum var mı emin değilim. Malwarebytes, EEK ve ESET OS ile tarama yapıp raporu bizle paylaşın ona göre formata gerek olup olmadığına karar verelim.kökten formatlasam ? düzelirmi
indirdiği hile kanalının 40k takipçisi var
tam tarama yapıyorum sonucu size atıyorum değilmi malwarebytes indiriyorumDüzelir ama direk format atmanızı gerektirecek bir durum var mı emin değilim. Malwarebytes, EEK ve ESET OS ile tarama yapıp raporu bizle paylaşın ona göre formata gerek olup olmadığına karar verelim.
Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy
Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today.www.malwarebytes.com Rehber: Emsisoft Emergency Kit ile kötü amaçlı yazılımları ortadan kaldırın
Herkese merhaba, bugün sizlerle portable bir şekilde olan "malware remover" programı Emsisoft emergency kit'i(eek) inceleyeceğiz. Emsisoft - Emergency Kit: Portable Malware & Virus Scanner 338MB olan dosya boyutlu programı çalıştırın ve kurun. Kurulumdan sonra Karşınıza Eek'nin kurulu olduğu...www.technopat.net Rehber: ESET Scanner ile Zararlı Yazılımları Temizleyin
Selamlar, Üçlemenin son rehberinde sizlere ESET Online Scanner ile zararlı yazılımları kaldırmayı adım adım göstereceğim. Önceki rehberlerimde Hitman.Pro ve F-Secure Scanner yazılımlarını kullandık. Özellikle pek çok güvenlik konusunda Hitman.Pro'yu önermekteyim. İlgili rehberler için tıklayın...www.technopat.net
Evet.tam tarama yapıyorum sonucu size atıyorum değilmi malwarebytes indiriyorum
böyle birşey diyor