Çözüldü Kaspersky tam taraması %99'da kaldı

• Konuyu başlatan CLANSA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 150
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CLANSA

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar dün Kaspersky Total Security planını satın aldım. Dün tam tarama yaptım ve yaklaşık 1000 tane tehdit bulundu fakat uzun bir süre %99'da takılı kaldı ben de durdurdum. Sabah bilgisayarı açtığımda Kaspersky'ı açmayı denedim ama açılmadı. Ben de kaldırdım ve yeniden yükledim. Yeniden yükledikten sonra saat 13 civarında tam taramayı başlattım. Şuan saat 21 ve hala %99'da kaldı. Bu sefer de 2100 civarında tehdit algıladı gözüküyor ama hiçbir şekilde tamamlanmıyor yani yaklaşık 7 saattir %99'da. Desteğe mail attım ama daha dönmediler. Bu arada Windows 11 kullanıyorum ama Windows aktif değil şuan.

Çözüm
Hocam Kali Linux iso dosyasını ve ubuntu iso dosyalarını sildim sonra yeniden başlattım PC'yi. Tam tarama yaptım yaklaşık 30-35 dakika sürdü şimdi ise sorun tespit edilemedi yazdı. O dosyaları silmeden önce yaklaşık 2.700.000 dosya taranmıştı şimdi ise 1.2 diyor.
1764098223058.png
Hocam Kali Linux iso dosyasını ve ubuntu iso dosyalarını sildim sonra yeniden başlattım PC'yi. Tam tarama yaptım yaklaşık 30-35 dakika sürdü şimdi ise sorun tespit edilemedi yazdı. O dosyaları silmeden önce yaklaşık 2.700.000 dosya taranmıştı şimdi ise 1.2 diyor.
1764098223058.png

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı