Kaspersky tarafından engellenen geçersiz SSL

villainkedi

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar e2clock. Gcp(.)Gvt2(.)Com ne olduğunu çözemediğim bir şey Kaspersky tarafından engellenip duruyor. Google dosyalarını ve tam tarama yaptım Kaspersky için ama bir şey bulamadı. Acaba bunun ne olduğunu bilen var mı ya da endişelenmem gereken bir şey yardımcı olabilir misiniz?
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    192,3 KB · Görüntüleme: 96
Cyberghost nedir? Biraz şüpheli geldi bana. AdGuard’ı uBlock Origin ile değiştirmeyi deneyin. Bir ihtimal düzelebilir.
cyberghost vpn programı bu uzantıları 1 senedir kullanıyorum ama
dün gece başladı olaylar ki hiçbirşey indirmedim bile chromede facebook , instagram , youtube haricinde başka sitelere girmiyorum

Google DNS veya Google servislerindne kaynaklı tarayıcılarınızı ve yazılımları güncelleyin. Sertifika sadece google girdiğinde oluyorsa veya Google servislerinde Windows güncellemelerini de kontrol edin.
Geçmişi temizlemek de kolaylık sağlayabilir. Güvenliler listesine de alabilirsiniz kullandığınız uzantılara güveniyorsanız.

Google DNS veya Google servislerindne kaynaklı tarayıcılarınızı ve yazılımları güncelleyin. Sertifika sadece Google girdiğinde oluyorsa veya Google servislerinde Windows güncellemelerini de kontrol edin.
Geçmişi temizlemek de kolaylık sağlayabilir. Güvenliler listesine de alabilirsiniz kullandığınız uzantılara güveniyorsanız.

Windows güncel , Google Chrome'de güncel ve cerezleri temizledim tüm uzantıları devre dışı bıraktım ama hala aynı şey engelleniyor ne olduğunu bilmediğim için izin vermekte istemiyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı