Kaspersky tarama yapılamayan exe

Makaleler
2
1654864078730.png

Kaspersky üzerinde gezerken böyle bir şey gördüm ve daha sonra bunun ne olduğunu merak ettim.
C:\Users\kullanıcı ismi\AppData\Local\Packages\Microsoft.4297127D64EC6_8wekyb3d8bbwe\LocalCache\Local\Microsoft\WritablePackageRoot
Konum burası çıkıyor.

1654864141705.png

Ksn sonucuna bakamıyorum hata veriyor.
Şimdi diyeceksiniz Vt'ye veya hybrid analys sitesine at diye atamıyorum hata veriyor.
Sağ tıklayıp tarama yaptım Kaspersky temiz dedi fakat ben hybrid analyz gibi bir sitede dosyayı analiz etmek istiyorum.
@Dutchman
@Murat5038

1654864322695.png

Eğer fark ettiyseniz iki dosyanın yanında küçük garip çarpı işaretleride var.

1654864510822.png

Özellikler güvenlik kısmında şöyle bir kullanıcı adı var.

1654864624658.png

Dosyayı başka bir yere taşımak istersem veya VirusTotal gibi bir siteye atmak istersem böyle bir hata alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bilinmeyen hesap şeylerini uygulamalar rastgele yapıyor galiba, onu ciddiye almaya gerek yok bence. Zaten orijinal Minecraft değil mi? Virüslü değildir. Silmek isterseniz veya dosya için yöneticilik almak isterseniz, take ownership kullanabilirsiniz.

O bilinmeyen hesap şeylerini uygulamalar rastgele yapıyor galiba, onu ciddiye almaya gerek yok bence. Zaten orijinal Minecraft değil mi? Virüslü değildir. Silmek isterseniz veya dosya için yöneticilik almak isterseniz, take ownership kullanabilirsiniz.

Take ownership yaparsam vt sonucuna bakabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı