Kaspersky tek başına yeterli mi?

AyiBogan44

Hectopat
Herkese merhabalar, ben Kaspersky Security Cloud Free kullanıcısıyım. Bu antivirüs tek başına yeter mi yoksa Malwarebytes da indirmeli miyim?
Tam tarama yaptım, bir şey çıkmadı.
Not: Kaspersky Security Cloud Personal sürümünü kullanıyorum şu an, deneme olarak verildi.

Herkese merhabalar, ben Kaspersky Security Cloud Free kullanıcısıyım. Bu antivirüs tek başına yeter mi yoksa Malwarebytes da indirmeli miyim?
Tam tarama yaptım, bir şey çıkmadı.
Not: Kaspersky Security Cloud Personal sürümünü kullanıyorum şu an, deneme olarak verildi.
Kaspersky tek başına yeterli olacaktır.

Yeterli. Firewall istersen Comodo Free Firewall ile güzel ikili oluyor ama HIPS gibi can sıkıcı özellikleri var CFFW' ın, kapatılabiliyor bahsi geçen ayar.

Tek kullanmanız gerekli zaten. Aynı anda birden fazla AV kullanmak gereksiz kaynak tüketimi. Kaspersky içlerinden en iyisi, sadece onu kullanmanız yeter. Temizleyemediği virüs vs. olursa veya periyodik ayrı bir motorla taramak istiyorsanız Hitman.Pro gibi çözümlere yönelebilirsiniz.

Bitdefender Internet Security bir kullanıcı bir yıl 25 ₺
N11 üzerinden temin edebilirsin.
Ücretsiz versiyonlar yeterli olmayabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı