Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.768 Çözümler 27 19 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar iyi Sosyaller. Kaspersky Plus satın almak istiyorum Tosla ön ödemeli kartla kendi sitesinden satın alınabilir mi?
Arkadaşlar iyi Sosyaller. Kaspersky Plus satın almak istiyorum Tosla ön ödemeli kartla kendi sitesinden satın alınabilir mi?
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.515 Makaleler 1 Çözümler 15 19 Temmuz 2023 #11 Mucize Kartal dedi: Yani bu SMS virüslerine karşı bir koruma sağlayabiliyor değil mi yani SMS koruması var. Genişletmek için tıkla... Evet hocam uygulamadan bakabilirsiniz. Dosya Ekleri Screenshot_20230719-203341_Kaspersky.jpg 34,7 KB · Görüntüleme: 22 Artı 0 Eksi
Mucize Kartal dedi: Yani bu SMS virüslerine karşı bir koruma sağlayabiliyor değil mi yani SMS koruması var. Genişletmek için tıkla... Evet hocam uygulamadan bakabilirsiniz.
KS KS Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.768 Çözümler 27 19 Temmuz 2023 #12 Jynaris dedi: Hocam ben Kaspersky kullanıyorum ve yapılan testlerde Kaspersky biraz daha üstün çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler. O zaman bir 5 kişilik Kaspersky Plus alırım inşallah zaten ucuz. Artı 0 Eksi
Jynaris dedi: Hocam ben Kaspersky kullanıyorum ve yapılan testlerde Kaspersky biraz daha üstün çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler. O zaman bir 5 kişilik Kaspersky Plus alırım inşallah zaten ucuz.
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.515 Makaleler 1 Çözümler 15 19 Temmuz 2023 #13 Mucize Kartal dedi: Tamam hocam teşekkürler. O zaman bir 5 kişilik Kaspersky Plus alırım inşallah zaten ucuz. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam şimdiden güle güle kullanın. Artı 0 Eksi
Mucize Kartal dedi: Tamam hocam teşekkürler. O zaman bir 5 kişilik Kaspersky Plus alırım inşallah zaten ucuz. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam şimdiden güle güle kullanın.