Kaspersky Total Security mi daha iyi Premium mu?

Firewall her internet'e bağlanma girişiminde istisnasız bana soruyor. Hangi program erişim istiyorsa programın isminden belli olmasa bile kaynak klasöründen hangi program olduğunu anlayabiliyorsun. Sonrasında 4 seçenek var. Her zaman izin ver, her zaman engelle, bu kez izin ver veya bu kez engelle diye. Bir süre sonra düzene giriyor zaten. Pir program update olduğunda mesela tekrar soruyor yeni bir internet erişimi talebi algıladığı için. Harika bir tampon görevi görüyor diyebilirim. 4 5 senedir sıfır sıkıntı kullanıyorum bilgisayarımı ıvır zıvır bir ton şey indirsem de.

Kaspersky isimleri değişti. Standart sürüm koruma için yeterli. Ekstra olarak VPN, kimlik koruması gibi özellikler var. Görseldeki özelliklere göre ihtiyacınıza uygun olanı alın.

2023-04-08_00-43.png

Veri sızıntısı bazı sitelerin yaptığı e-posta kontrolünü yapıyor. Kimlik koruması ne işe yarıyor tam bilmiyorum. Kaspersky kullanacaksanız tarayıcı uzantısını direkt kaldırmanızı da öneririm. Reklam engellemek dışında bir artısı yok. Güvenliği zaten bu uzantıdan bağımsız sağlıyor.

Norton 360 kendim kullanıyorum ama maalesef hatalı bulguları çok fazla ve kaynak tüketimi de yükselmeye başladı. Kaspersky yeni sürümünde bu sorunu çözmüş. Önceden sorun olduğundan Norton 360 geçmiştim. Güvenlik tarafında iki ürün de üzmez. Fiyat olarak da ülkeye özel kampanyaları var.

Kaspersky isimleri değişti. Standart sürüm koruma için yeterli. Ekstra olarak VPN, kimlik koruması gibi özellikler var. Görseldeki özelliklere göre ihtiyacınıza uygun olanı alın.

Eki Görüntüle 1731430

Ama arayüz tasarımı ve bazı ayarları da değişik o yüzden sordum Total sec daha iyiyse key alacağım.

İnternet üzerinde satılan anahtarlar, sana farklı bir sürüm yükletmiyorlar. O anahtarın değişen versiyonunu sağlıyorlar. Çoğu da bir yerden çalıntı veya deneme anahtarları oluyor. Sitesinde %40 kampanya var. Direkt sitesinden alın.

Ayrıca belirttim yeni sürüm performans tarafında daha iyi. Eski sürümünde daha çok sorun yaşıyordum. Arayüzün değişmesi performansı kötüleştirmiyor. Tam tersi uygulamalar artık Windows ile uyumlu arayüzler kullanıyor. Mesela Norton 360 kendi arayüzü var ve bazen tıkladığınız işlemlerin geç algılandığını hissediyorsunuz.

Her birinin kullanımı ihtiyaca göre değişiyor mu yoksa net belli bir kazanan var mı?
Ben 3 cihaz için 2 yıllık versiyonunu aldım 299TL'ye daha dün. Bence Premium daha iyi bir çok avantajı var(Total security'de kullanan birisiyim.) Sınırsız VPN, Password Manager ve Premium destek alabilme gibi. Açıkcası ben hep lisanslı kullanıyodum zaten ancak VPN gelmesi de ekstra avantaj oldu. Hem PC ve Mobile yükledim. İstediğim lokasyondan bağlanabiliyor olmak çok güzel. Koruma olarak da kaspersky kaltesi bence tartışılmaz ancak multi fonksiyonel bir uygulama yapmışlar ben gayet beğendim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-07 234218.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-07 234218.png
    54,5 KB · Görüntüleme: 179
Alırken 1 cihaz 2 yıl olacak şekilde almanızı öneririm. Şu an Norton kullanıyorum ama Kaspersky tavsiye ederim. Dediğim gibi bundan önce Kaspersky kullanıyordum ve lisans bitimine 5-6 ay kala performans tarafında sorunlar yaşadığımdan Norton 360 geçtim. Ben geçtikten 1-2 ay sonra performansı iyileştirdik diye büyük bir güncelleme yayınladılar.

2023-04-08_00-49.png

2023-04-08_00-50.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı