Benim gibi takıntılıysan firewall muhabbetleri ve anlık hem web hem dosyalar üzerinde hakimiyeti çok iyi olan Norton 360 Standart'ı tavsiye ederim. Birkaç ayarla sistemimde benden habersiz 1 bit data bile dışarı çıkmıyor.
Kaspersky isimleri değişti. Standart sürüm koruma için yeterli. Ekstra olarak VPN, kimlik koruması gibi özellikler var. Görseldeki özelliklere göre ihtiyacınıza uygun olanı alın.
Kaspersky Standard - Antivirüs programı özel teklifi | Kaspersky
Kaspersky Standard, tüm cihazlar için sınıfının en iyisi antivirüs yazılımını sunar. Virüslere, kötü amaçlı yazılımlara ve fidye yazılımlarına karşı güçlü korumayla birlikte gelir. Windows PC, iOS, Android ve macOS ile uyumludur.www.kaspersky.com.tr
Eki Görüntüle 1731430
Ben 3 cihaz için 2 yıllık versiyonunu aldım 299TL'ye daha dün. Bence Premium daha iyi bir çok avantajı var(Total security'de kullanan birisiyim.) Sınırsız VPN, Password Manager ve Premium destek alabilme gibi. Açıkcası ben hep lisanslı kullanıyodum zaten ancak VPN gelmesi de ekstra avantaj oldu. Hem PC ve Mobile yükledim. İstediğim lokasyondan bağlanabiliyor olmak çok güzel. Koruma olarak da kaspersky kaltesi bence tartışılmaz ancak multi fonksiyonel bir uygulama yapmışlar ben gayet beğendim.Her birinin kullanımı ihtiyaca göre değişiyor mu yoksa net belli bir kazanan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.