Kaspersky Total Security mi daha iyi Premium mu?

Tamamdır karar verdim Kaspersky Premium almayı tercih edeceğim hepinize ilginiz için teşekkürler.
En az 3 cihaz almanı tavsiye ederim. VPN için bile tercih edilir.

Kaspersky isimleri değişti. Standart sürüm koruma için yeterli. Ekstra olarak VPN, kimlik koruması gibi özellikler var. Görseldeki özelliklere göre ihtiyacınıza uygun olanı alın.

Eki Görüntüle 1731430

Veri sızıntısı bazı sitelerin yaptığı e-posta kontrolünü yapıyor. Kimlik koruması ne işe yarıyor tam bilmiyorum. Kaspersky kullanacaksanız tarayıcı uzantısını direkt kaldırmanızı da öneririm. Reklam engellemek dışında bir artısı yok. Güvenliği zaten bu uzantıdan bağımsız sağlıyor.

Norton 360 kendim kullanıyorum ama maalesef hatalı bulguları çok fazla ve kaynak tüketimi de yükselmeye başladı. Kaspersky yeni sürümünde bu sorunu çözmüş. Önceden sorun olduğundan Norton 360 geçmiştim. Güvenlik tarafında iki ürün de üzmez. Fiyat olarak da ülkeye özel kampanyaları var.
Kimlik koruması çok önemli belgeleri güvenli şekilde saklamak için kullanılıyor. Örneğin Pasaport, Kimlik, Ehliyet veya önemli belgeler gibi.

Her birinin kullanımı ihtiyaca göre değişiyor mu yoksa net belli bir kazanan var mı?
İkisinin de veritabanı aynı fakat özellikleri farklı örneğin internet alanında Premium Security daha fazla güvenlik sağlar ama algılama altyapısı ikisininde aynı. İkiside bi' sunucudan hash ediyor virüsleri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı