Kaspersky Total Security ve Premium arasındaki fark?

Ömerft12

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün Kaspersky'ı almaya karar verdim ama sitesine girdiğimde fiyatı 240 TL idi. Ben de internette başka sitelerden key olacak şekilde araştırdım ve güvenli bir sitede Total Security versiyonunu 120 TL'ye buldum fakat araştırdım ve Kaspersky'ın artık Total Security sürümüne destek vermediğini gördüm. Bu durum sonradan sıkıntı çıkarır mı yoksa Total Security ile sitesinde sattığı premium aynı korumayı mı veriyor?

Premium olanı alın. Kendi sitesinde zaten gayet makul fiyata satılıyor. En iyi koruma için güncel sürümü kullanmak daha iyidir.

Merhaba arkadaşlar, bugün Kaspersky'ı almaya karar verdim ama sitesine girdiğimde fiyatı 240 TL idi. Ben de internette başka sitelerden key olacak şekilde araştırdım ve güvenli bir sitede Total Security versiyonunu 120 TL'ye buldum fakat araştırdım ve Kaspersky'ın artık Total Security sürümüne destek vermediğini gördüm. Bu durum sonradan sıkıntı çıkarır mı yoksa Total Security ile sitesinde sattığı premium aynı korumayı mı veriyor?

Hocam Free bilgisayarını virüs girerse tarıyor siliyor ve premium ile aynı siliyor tarıyor.
Premium ise bilgisayarı hızlandırma ve gizliliği koruyor farkı bu.

Hocam Free bilgisayarını virüs girerse tarıyor siliyor ve premium ile aynı siliyor tarıyor.
Premium ise bilgisayarı hızlandırma ve gizliliği koruyor farkı bu.
Free sürüm temel koruma sağlar. Ücretli sürümde ek güvenlik özellikleri vardır: İzinsiz giriş önleme, güvenlik duvarı ve gizli kripto madenciliği koruması.

Gelişmiş koruma için ücretli sürüm daha iyi seçenektir.

Free sürüm temel koruma sağlar. Ücretli sürümde ek güvenlik özellikleri vardır: İzinsiz giriş önleme, güvenlik duvarı ve gizli kripto madenciliği koruması.

Gelişmiş koruma için ücretli sürüm daha iyi seçenektir.

Zaten ücretli sürüm alacağım da fiyat farkı beni biraz Total Security'e itti. Dediğiniz gibi 140 liraya başka paket var ama araştırdğımda o Total Security'e göre daha az seçenek sunuyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı