Kaspersky Total Security vs Security Cloud

Hangisi daha iyidir?

• Kaspersky Security Cloud Personal

Oy: 23 74,2%
  • Kaspersky Total Security

Oy: 8 25,8%

• Oy verenlerin toplamı
    31

H.R

Kilopat
Yer
Türkiye
Merhaba arkadaşlar uzun süredir Kaspersky Total Security kullanıyorum. Bugün Security Cloud diye bir şey gördüm. Hangisi daha iyidir? Sistemim iyi, bilgisayarıma hiç virüs girmesini istemiyorum.

KSC özellikleri daha iyi. İkisi arasından KSC Personel öneririm. Kişiselleştirilmiş koruma bile var :)

İkisi de sisteminize zararlı çeşitlerinin girmesini engelleyecek şekilde aynı veritbanlarına sahiptir. Total Security'de çocuk koruması gibi ek özellikler bulunuyor. Kaspersky Security Cloud Personal kullanmanız yeterlidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi antivirüs sizsiniz. Antivirüs programları sadece sistemi kasar. Şimdiye kadar başka bir işe yaradıklarını görmedim. Ömrü hayatımda kaynağını bilmediğim herhangi bir dosya indirip çalıştırmadım. İndirsem bile online taratıp öyle kullanıyorum. Güncel OS kullanmak yeterli, hatta win10'da defenderi bile kapatarak kullanıyorum. Gayet memnunum....

En iyi antivirüs sizsiniz. Antivirüs programları sadece sistemi kasar. Şimdiye kadar başka bir işe yaradıklarını görmedim. Ömrü hayatımda kaynağını bilmediğim herhangi bir dosya indirip çalıştırmadım. İndirsem bile online taratıp öyle kullanıyorum. Güncel OS kullanmak yeterli, hatta win10'da defenderi bile kapatarak kullanıyorum. Gayet memnunum....
WannaCry virüsünde SMB protokolü açıksa internete bağlı olmak bile virüsün bulaşmasını sağlıyor. Daha böyle pek çok kötü amaçlı yazılım var.

KSC özellikleri daha iyi. İkisi arasından KSC Personel öneririm. Kişiselleştirilmiş koruma bile var :)
Total security ile arasında çok fark göremedim. 😀
İkisinin de koruma sistemi eşit, biri bulut tabanlı, internet kullanıyor diğeri bilgisayarda yer kaplıyor.
Şimdi internet yokken bulutu kullanamayacağı için virüs programı direk devre dışı filan mı kalıyor?
Tam tersine çok işe yaradıklarını gördüm. Bilgisayarı aman aman kastırdıkları görmedim. Win 10 defenderı kırmak aşırı basit desem sadece bir kodlamama bakar.
Kaspersky Total Security.
Öneriniz için teşekkür ederim ikisinide test edip karar vericeğim.

Şimdi internet yokken bulutu kullanamayacağı için virüs programı direk devre dışı filan mı kalıyor?

Hayır, programın yönetimi bulut üzerinden yapılabildiği için o ad konulmuş bildiğim kadarıyla. Diğer sürümler ile aynı modüllere sahip, KAV yerel olarak KSC bulut üzerinden tespit yapıyor diye bir şey söylemek söz konusu değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı