WannaCry virüsünde SMB protokolü açıksa internete bağlı olmak bile virüsün bulaşmasını sağlıyor. Daha böyle pek çok kötü amaçlı yazılım var.En iyi antivirüs sizsiniz. Antivirüs programları sadece sistemi kasar. Şimdiye kadar başka bir işe yaradıklarını görmedim. Ömrü hayatımda kaynağını bilmediğim herhangi bir dosya indirip çalıştırmadım. İndirsem bile online taratıp öyle kullanıyorum. Güncel OS kullanmak yeterli, hatta win10'da defenderi bile kapatarak kullanıyorum. Gayet memnunum....
Total security ile arasında çok fark göremedim.KSC özellikleri daha iyi. İkisi arasından KSC Personel öneririm. Kişiselleştirilmiş koruma bile var![]()
Şimdi internet yokken bulutu kullanamayacağı için virüs programı direk devre dışı filan mı kalıyor?İkisinin de koruma sistemi eşit, biri bulut tabanlı, internet kullanıyor diğeri bilgisayarda yer kaplıyor.
Tam tersine çok işe yaradıklarını gördüm. Bilgisayarı aman aman kastırdıkları görmedim. Win 10 defenderı kırmak aşırı basit desem sadece bir kodlamama bakar.En iyi antivirüs sizsiniz. Antivirüs programları sadece sistemi kasar. Şimdiye kadar başka bir işe yaradıklarını görmedim. Ömrü hayatımda kaynağını bilmediğim herhangi bir dosya indirip çalıştırmadım. İndirsem bile online taratıp öyle kullanıyorum. Güncel OS kullanmak yeterli, hatta win10'da defenderi bile kapatarak kullanıyorum. Gayet memnunum....
Öneriniz için teşekkür ederim ikisinide test edip karar vericeğim.Kaspersky Total Security.
Şimdi internet yokken bulutu kullanamayacağı için virüs programı direk devre dışı filan mı kalıyor?
İkisinin de koruma sistemi eşit, biri bulut tabanlı, internet kullanıyor diğeri bilgisayarda yer kaplıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.