Kaspersky tüm bulduğu temizlemeyi yapamıyor

Bunu deneyiniz.
Evet deneyeceğim. Onun için USB bellek de hazırladım.

AVG bitsin son bir kez daha tarama yapacağım normal kaspersky ile. Sonrasında da ne olur ne olmaz görmek için KRD ile yapacağım.
1655067246283.png

Bu kadar şey buldu ve karşıma soru çıktı. No dedim ve logları kaydet dedim.

Şimdi yeniden başlatmam mı lazım? @Prime777

Son düzenleme:
Silmesine mi no dediniz? 411 tane şey temizlemiş ama 0 tane şey silmiş. Karantina falan var mı? Oraya bakın.

Son düzenleme:
Silmesine mi no dediniz? 411 tane şey temizlemiş ama 0 tane şey silmiş. Karantina falan var mı? Oraya bakın.
Bir sonraki yeniden başlatmak için temizleme yapacağım tarzında şeyler demişti yanlış hatırlamıyor isem. Kaspersky'da da o tüm bulduklarını temizlettim. Sistem belleğinde (RAM) bir şeyler buldu şimdi.

KRD kurdum USB belleğe. Restart atmaya korkuyorum atarsam da KRD için atayım diyorum. Çok fazla Windows içi .exe dosyası sildiğiden dolayı otomatik onarıma atabilir gibime geliyor.
1655068668745.png

Yeniden başlatın, o kadar şeyler temizlenmiş. Galiba AVG, 441 tane temizlemiş.

Sonsuza kadar açık mı bırakacaksınız bilgisayarı?

Sonsuza kadar açık mı bırakacaksınız bilgisayarı?
Yani hayır ama restart atacak isem KRD'ye boot edeyim diyorum. Çünkü USB'mi okumayacak bilgisayar.

Ya da hemen bir format USB'si hazırlayıp format atayım diyorum.
Arkadaşlar ben format atacağım. Ne var ne yok sileceğim W10 içerisinden.

Son düzenleme:
Daha iyi olur, temiz kurulum yapın. Virüs ile uğraşılmaz bence. Nasıl bulaştırdınız bu arada?

Daha iyi olur, temiz kurulum yapın. Virüs ile uğraşılmaz bence. Nasıl bulaştırdınız bu arada?
csfix indirmiştim. İçinde autofix diye bir dosya vardı. Onu açtığımda bir şey olmadı. Acaba arkada açık onu kapatıp tekrar açayım dedim task managerı açmaya çalıştığımda hiç bir tepki vermiyordu. Discord'u açamadım (hala açamıyorum.) Opera GX açılmıyordu bende kurulum exe'si vardı onunla kurup açabildim. Malwarebytes 335 tane, Kaspersky 480 gibi bir şey attığınız avg ise daha fazla buldu.

Format atacağım şimdi. Teşekkür ederim yardımınız için. Güzel bir macera oldu forum için de.

Csfix, CS:GO ile mi alakalı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı