Kaspersky tunnel VPN tek uygulama için nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Tatsu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 6.972
Konuyu 1-2 ay sonra hortlatmış olacağım fakat bir çözüme kavuşan oldu mu?

Kaspersky tünellemeyi yaptım, şu an sadece discord vpn ile çalışıyor gibi görünüyor, fakat steam üzerinden online bir oyunda vpn açık olduğu için serverları bulmuyor veya bağlanmıyor?

Var mı bu işin bir çözümü?

Konuyu 1-2 ay sonra hortlatmış olacağım fakat bir çözüme kavuşan oldu mu?

Kaspersky tünellemeyi yaptım, şu an sadece discord vpn ile çalışıyor gibi görünüyor, fakat steam üzerinden online bir oyunda vpn açık olduğu için serverları bulmuyor veya bağlanmıyor?

Var mı bu işin bir çözümü?
Bulamamıştım bende, güncel olarak dns değiştiren programlar var onları kullanıyorum. Gerçi biraz beklersen discordu açacaklar gibi gözüküyor.

Selamlar arkadaşlar, aynı sorun ile bende karşılaştım aslında sorun yok bölünmüş vpni aktif ettiğinizde sadece o uygulamalar vpn dahiline giriyor yani tüm vpn o uygulamalara hizmet ediyor bu yüzden ana vpn butonunu da aktif etmeniz gerekli bunun başarılı olup olmadığını uygulama listesine tarayıcınızı ekleyin birde bilgisayarınıza speedtest indirin hem tarayıcı hemde desktop speedtest ile test yapın ne demek istediğimi anlayacaksınız. UZUN LAFIN KISASI ANA VPN BUTONUNU AKTİF DURUMA GETİRİN BİRDE RESİMDE EKLEDİĞİM AYARI AKTİF YAPIN WİNDOWS AÇILDIĞINDA VPN KENDİNİ OTOMATİK BAŞLATSIN KEYİFLİ KULLANIMLAR...
1744759128698.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı