Kaspersky ve Brave açıkken %15 CPU kullanımı

Limosed

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. An itibarıyla bilgisayarımda Kaspersky ve Brave tarayıcısında 4 sekme açıkken %5-%15 arası CPU kullanımı değerleri görüyorum. Tarayıcıda bir işlem yaptığımda CPU kullanımı %49'a kadar çıkıyor ve birkaç saniye içerisinde tekrar düşüyor. Normal midir?

1658326318373.png

Şunu fark ettim. Herhangi başka bir programı açtığımda da aynı şekilde %50 ye kadar çıkıp birkaç saniyede tekrar düşüyor. Bu arada, laptopun fanı bozuk. Onunla alakalı olabilir mi?

Ne işlem yapıyorsun?
Yeni bir siteye girdiğimde %50 ye kadar çıkıyor. Sayfayı yenilediğimde de öyle. Veya Technopat Forum'da başka bir konuya girdiğimde de öyle oluyor. Şimdi Discord'u açtım. Birkaç saniyeliğine %63'ü gördü. Sonra %10'a geri döndü. Bilgisayarın fanı bozuk. Onunla ilgili bir sorun olabilir mi?

Yeni bir siteye girdiğimde %50 ye kadar çıkıyor. Sayfayı yenilediğimde de öyle. Veya Technopat Forum'da başka bir konuya girdiğimde de öyle oluyor. Şimdi Discord'u açtım. Birkaç saniyeliğine %63'ü gördü. Sonra %10'a geri döndü. Bilgisayarın fanı bozuk. Onunla ilgili bir sorun olabilir mi?
Uygulamayı açtığınızda anlık CPU yükselmesi yaşamanız gayet normal %99 olmuyorsa. Bende de bu şekilde. Ama sayfayı yenilediğinde vs. olması hakkında bir bilgim yok.

Yeni bir siteye girdiğimde %50'ye kadar çıkıyor. Sayfayı yenilediğimde de öyle. Veya Technopat Forum'da başka bir konuya girdiğimde de öyle oluyor. Şimdi Discord'u açtım. Birkaç saniyeliğine %63'ü gördü. Sonra %10'a geri döndü. Bilgisayarın fanı bozuk. Onunla ilgili bir sorun olabilir mi?

Son derece normal. Bir şey açtığınız ya da yeni bir sayfaya girdiğiniz zaman tarayıcı onu yüklemeye çalıştığı için öyle. Fan ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı