Tangzu WAN Er II vs Moondrop Chu 2

• Konuyu başlatan ubiiyy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 95
1 haftadır deli gibi araştırıyorum iem kulaklıkları türkçe kaynakların hepsi sponsorlu içerik olduğunu gördüm. Redditteki iem topluluğunda baya bir baktım. Müzik için herkes wan er 2 öneriyor. Daha çok oyun oynuyorsan ses kasma istiyor isen zero 2 çok fazla öneriyorlar zero 1 e göre bass sesleri biraz daha yoğun olduğundan dolayı. Chu 2 yerine wan er 2 öneriyor yine çoğu kişi.
Wraith yorumlarına bakma küresel yorumlara bakarsan daha iyi olur. Müzik istiyorsan wan er 2 saf sesi daha doğru verir ama arada oyun girerim ses kasarım diyorsan zero 2 öneririm.

1 haftadır deli gibi araştırıyorum IEM kulaklıkları Türkçe kaynakların hepsi sponsorlu içerik olduğunu gördüm. Reddit'teki IEM topluluğunda bayağı bir baktım. Müzik için herkes WAN er 2 öneriyor. Daha çok oyun oynuyorsan ses kasma istiyor isen Zero 2 çok fazla öneriyorlar Zero 1'e göre bass sesleri biraz daha yoğun olduğundan dolayı. Chu 2 yerine WAN er 2 öneriyor yine çoğu kişi.
Wraith yorumlarına bakma küresel yorumlara bakarsan daha iyi olur. Müzik istiyorsan WAN er 2 saf sesi daha doğru verir ama arada oyun girerim ses kasarım diyorsan Zero 2 öneririm.

Wraith'e istisnasiz ne koyarsan koy övüyorlar zaten onlara bakmadim. Kullanan bir iki arkadasa sordum, chu 2 daha dengeli diyorlardi.

Simgot EW200 40 USD'ye geliyor onu alacagim yapabilirsem.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı