Şu anda aktif olarak Kaspersky ve Malwarebytes kullanmaktayım ve bilgisayarım için gerçekten sıkı bir koruma sağlamak istiyorum. Ücretsiz olarak tabii ki . 3. bir güvenlik yazılımına ihtiyacım var mı? Eğer varsa hangi güvenlik yazılımını önerirsiniz?
Malwarebytes'ı 3.5 yıldır kullanıyorum gayet memnunum. Kaspersky full sürümü sadece 1 yıl kullandım o süreçte de memnundum ama Malwarebytes yeterli geliyor bana.
@Lichttechppower internetten sıkça dosya indiririm ve bazen Kaspersky'ın uyarı vermediği durumlarda Malwarebytes verebiliyor. Belki de Malwarebytes'ın uyarı vermediği zararlı yazılımlar için ek bir güvenlik yazılımına ihtiyacım vardır?
@Lichttechppower İnternetten sıkça dosya indiririm ve bazen Kaspersky'ın uyarı vermediği durumlarda Malwarebytes verebiliyor. Belki de Malwarebytes'ın uyarı vermediği zararlı yazılımlar için ek bir güvenlik yazılımına ihtiyacım vardır?
Kullandığınız Kaspersky ücretsiz sürümse(güvenlik duvarı yoksa) isteğe bağlı olarak Comodo güvenlik duvarı + Kaspersky ikilisini kullanabilirsiniz. Onun dışında gayet yeterli zaten.
Kullandığınız Kaspersky ücretsiz sürümse(güvenlik duvarı yoksa) isteğe bağlı olarak Comodo güvenlik duvarı + Kaspersky ikilisini kullanabilirsiniz. Onun dışında gayet yeterli zaten.
Ben güvenlik duvarsız kullanıyorum ücretsiz sürümü. Sanırım 6-7 ay oldu kullanmaya başlayalı ve şu ana kadar bilgisayarıma 1 virüs bile sokmadı. Ancak tarayıcınıza Kaspersky eklentisini kurmayı unutmayın.