Kaspersky ve Malwarebytes güvenlik için yeterli mi?

363436

Hectopat
Şu anda aktif olarak Kaspersky ve Malwarebytes kullanmaktayım ve bilgisayarım için gerçekten sıkı bir koruma sağlamak istiyorum. Ücretsiz olarak tabii ki :). 3. bir güvenlik yazılımına ihtiyacım var mı? Eğer varsa hangi güvenlik yazılımını önerirsiniz?

@Lichttechppower İnternetten sıkça dosya indiririm ve bazen Kaspersky'ın uyarı vermediği durumlarda Malwarebytes verebiliyor. Belki de Malwarebytes'ın uyarı vermediği zararlı yazılımlar için ek bir güvenlik yazılımına ihtiyacım vardır?
O artık biraz abartıya kaçıyor. Zaten 2 tane sağlam antivirüs programı 1 virüsü bulamıyorsa onları da sil gitsin.

Kullandığınız Kaspersky ücretsiz sürümse(güvenlik duvarı yoksa) isteğe bağlı olarak Comodo güvenlik duvarı + Kaspersky ikilisini kullanabilirsiniz. Onun dışında gayet yeterli zaten.

Kullandığınız Kaspersky ücretsiz sürümse(güvenlik duvarı yoksa) isteğe bağlı olarak Comodo güvenlik duvarı + Kaspersky ikilisini kullanabilirsiniz. Onun dışında gayet yeterli zaten.

Teşekkür ederim. Kaspersky'ı ilk defa indirdiğim için 30 günlük deneme verdi o yüzden güvenlik duvarı var galiba, onun dışında ücretsiz sürümü.

Teşekkür ederim. Kaspersky'ı ilk defa indirdiğim için 30 günlük deneme verdi o yüzden güvenlik duvarı var galiba, onun dışında ücretsiz sürümü.
Ben güvenlik duvarsız kullanıyorum ücretsiz sürümü. Sanırım 6-7 ay oldu kullanmaya başlayalı ve şu ana kadar bilgisayarıma 1 virüs bile sokmadı. Ancak tarayıcınıza Kaspersky eklentisini kurmayı unutmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı