Kaspersky veya Malwarebytes bilgisayarı yavaşlatır mı?

ege20

Decipat
Daha fazla  
Artık Türkçe yama kurmak istiyorum ya Kaspersky ya da Malwarebytes yükleyeceğim ama hangisini yüklesem bilemedim. Ama bunlar bilgisayarı yavaşlatır mı? i5 5. nesil bilgisayarımda Kaspersky sanki yavaşlatıyormuş gibi hissediyordum. Şu an i5 12. nesil kullanıyorum. Oyunlarda hiç performans düşüşü yaşar mıyım?

Artık Türkçe yama kurmak istiyorum ya Kaspersky ya da Malwarebytes yükleyeceğim ama hangisini yüklesem bilemedim ama bunlar bilgisayarı yavaşlatır mı i5 5.nesil bilgisayarımda kaspersky sanki yavaşlatıyormuş gibi hissediyordum. Şuan i5 12.nesil kullanıyorum. Oyunlarda hiç performans düşüşü yaşar mıyım?
Alakası var mķ bilmiyorum 4060ti, i5 12400F ve DDR4 3200MHz ramlerim varm

Kaspersky'da oyun modu diye bir seçenek var. Oyuna girerken onu açarsanız herhangi bir şey olacağını sanmıyorum. Ben şahsen öyle yapıyorum herhangi bir performans düşüklüğüne rastlamadım. Sisteminizde iyi bence oyun modunu açabilirsiniz.

Kaspersky'da oyun modu diye bir seçenek var. Oyuna girerken onu açarsanız herhangi bir şey olacağını sanmıyorum. Ben şahsen öyle yapıyorum herhangi bir performans düşüklüğüne rastlamadım. Sisteminizde iyi bence oyun modunu açabilirsiniz.
Peki iyi bir koruması var mı hangisini önerirsiniz Malwarebytes mı Kaspersky Free mı? Sadece Türkçe yama indirirken hesaplarım gitmesin tek derdim.

Kaspersky kaynak kullanımı açısından gayet hafiftir, işlemciniz de gayet güçlü, sistemde kayda değer bir yavaşlama hissetmezsiniz.

İlave olarak Malwarebytes ile Kaspersky muadil ürünler değildir, tavsiyem Kaspersky alınması, Malwarebytes'in ise ücretsiz olarak tarama maksatlı kullanılması yönünde olacaktır.

Peki iyi bir koruması var mı hangisini önerirsiniz Malwarebytes mı Kaspersky free mı? Sadece Türkçe yama indirirken hesaplarım gitmesin tek derdim.

Kaspersky Premium kullanıyorum korumasından gayet memnunum 1.5 yıl olacak yaklaşık hem F/P hem de içerisindeki detaylı kullanım olsun kendisini satın aldırtıyor. Herhangi bir şey indirince o indirdiğiniz dosyayı seçip taratabiliyorsunuz en çok bu özelliğini kullanıyorum. Ben 1.5 yıldır herhangi bir zararını görmedim parasının hakkını sonuna kadar veriyor bence.

Kaspersky Premium kullanıyorum korumasından gayet memnunum 1.5 yıl olacak yaklaşık hem F/P hem de içerisindeki detaylı kullanım olsun kendisini satın aldırtıyor. Herhangi bir şey indirince o indirdiğiniz dosyayı seçip taratabiliyorsunuz en çok bu özelliğini kullanıyorum. Ben 1.5 yıldır herhangi bir zararını görmedim parasının hakkını sonuna kadar veriyor bence.
Ben Free kullanacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı