Onlar virüs değilki.Görev yöneticisine bakınca:
taskhostw.exe
svchost.exe
Var fakat bunları Kaspersky bulmuyor, dün Malwarebytes ile de tarattım ne yapabilirim?
(Sabah format attım fakat aynı şekilde duruyor)
Zararlı olduğunu nereden anladınız? Bu dosyalar sistem dosyası, bunlara bir zararlı sıçramış olsa veya kendini bunlar üzerinden tetiklemiş olsa imza tabanlı tespite gerek kalmadan sistem izleyici özelliğiyle fark ederdi Kaspersky.
Onlar virüs değilki.
textinput.exe mi? eğer o ise miner trojandır.yazmayı unutmuşum fakat birde theinputhost.exe adlı virüs var
google da gördüm hocam taskhostw.exe nin virüs olduğunu
eminmisiniz peki theinputhost.exe virüs mü
Yazmayı unutmuşum fakat bir de theinputhost.exe adlı virüs var.
Google da gördüm hocam taskhostw. Exenin virüs olduğunu.
Emin misiniz peki theinputhost.exe virüs mü?
evet yanlış yazmışım textinputhost.exe nasıl kaldırabilriim yardımcı olurmusunuztextinput.exe mi? eğer o ise miner trojandır.
Evet yanlış yazmışım textinputhost.exe nasıl kaldırabilriim yardımcı olur musunuz?
Hocam Malwarebytes Premium trial indirip tam tarama yapın. Malwarebytes Premium for Windows 14-day Free Trial
hocam tarayınca atacağım özellikleriSvhost Windows için DLL dosyalarını sağlayan sistem hocam, taskhost ise Windows işletim sistemi. Tahminimce yüksek kullanım gördüğünüz için virüs sanıyorsunuz ama bunlar normal hocam. Sistem özellikleriniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.