Kaspersky virüs bulmuyor

Agrona

Hectopat
Daha fazla  
Görev yöneticisine bakınca:
taskhostw.exe
svchost.exe
Var fakat bunları Kaspersky bulmuyor, dün Malwarebytes ile de tarattım ne yapabilirim?
(Sabah format attım fakat aynı şekilde duruyor)

Zararlı olduğunu nereden anladınız? Bu dosyalar sistem dosyası, bunlara bir zararlı sıçramış olsa veya kendini bunlar üzerinden tetiklemiş olsa imza tabanlı tespite gerek kalmadan sistem izleyici özelliğiyle fark ederdi Kaspersky.

Zararlı olduğunu nereden anladınız? Bu dosyalar sistem dosyası, bunlara bir zararlı sıçramış olsa veya kendini bunlar üzerinden tetiklemiş olsa imza tabanlı tespite gerek kalmadan sistem izleyici özelliğiyle fark ederdi Kaspersky.

Yazmayı unutmuşum fakat bir de theinputhost.exe adlı virüs var.
Google da gördüm hocam taskhostw.exenin virüs olduğunu.

Onlar virüs değilki.

Emin misiniz peki theinputhost.exe virüs mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Svhost Windows için DLL dosyalarını sağlayan sistem hocam, taskhost ise Windows işletim sistemi. Tahminimce yüksek kullanım gördüğünüz için virüs sanıyorsunuz ama bunlar normal hocam. Sistem özellikleriniz nedir?

Yazmayı unutmuşum fakat bir de theinputhost.exe adlı virüs var.
Google da gördüm hocam taskhostw. Exenin virüs olduğunu.

Emin misiniz peki theinputhost.exe virüs mü?

Zemana kullanabilirsin virüs olup olmadığını anlamak için işe yarar bir program.

Tam.

Hocam Malwarebytes Premium trial indirip tam tarama yapın. Malwarebytes Premium for Windows 14-day Free Trial

Malwarebytes'ın ekranı biraz değişik dün de sadece scane basmıştım tam tarama için ne yapmam lazım.

Svhost Windows için DLL dosyalarını sağlayan sistem hocam, taskhost ise Windows işletim sistemi. Tahminimce yüksek kullanım gördüğünüz için virüs sanıyorsunuz ama bunlar normal hocam. Sistem özellikleriniz nedir?
hocam tarayınca atacağım özellikleri

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı