Çözüldü Kaspersky virüs programı açıkken GoodbyeDPI kullanılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bdrhncagriozdmrr

Hectopat
Daha fazla  
Goodbye DPI açıkken, Kaspersky anti virüs programıda arka planda açıkken internetim gidiyor.
Kaspersky'ı sağ tık yapıp kapatıyorum sonra internet geliyor hatta Discord'a da girebiliyorum.
Ben anlamadım Kaspersky goodbye DPI'ı virüs olarak görse bile yoksay deyip geçebiliyorum. Neden internet gidiyor?
İlla Windows Defender mi kullanmam lazım? Onda sıkıntı çıkmıyor. Hatta Kaspersky VPN yüklüyken de sıkıntı yok. Sadece Kaspersky antivirüs programı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
"Kaspersky isimli antivirüs yazılımı Rus hükümetiyle olan anlaşmasından dolayı GoodbyeDPI'ın çalışmasına engel olmaktadır. Kaspersky isimli yazılımı kullanıyorsanız, kullandıysanız veya devre dışı halde bile olsa bilgisayarınızda bulunuyorsa lütfen tamamen kaldırın. Bunu yapmadığınız taktirde GoodbyeDPI çok yüksek ihtimalle çalışmayacaktır. Kaspersky yerine alternatif antivirüs yazılımları tercih edebilir ya da Windows Defender kullanabilirsiniz."
"Kaspersky isimli antivirüs yazılımı Rus hükümetiyle olan anlaşmasından dolayı GoodbyeDPI'ın çalışmasına engel olmaktadır. Kaspersky isimli yazılımı kullanıyorsanız, kullandıysanız veya devre dışı halde bile olsa bilgisayarınızda bulunuyorsa lütfen tamamen kaldırın. Bunu yapmadığınız taktirde GoodbyeDPI çok yüksek ihtimalle çalışmayacaktır. Kaspersky yerine alternatif antivirüs yazılımları tercih edebilir ya da Windows Defender kullanabilirsiniz."

Çözüm
Norton kullanılır mı peki? 1 yıllık abonelik almıştım bedavaya hiç kullanmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı