Çözüldü Kaspersky VPN bir anda çalışmamaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ertmee

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Selamlar, aktif olarak PC'de Kaspersky VPN kullanıyorum. Bir anda bağlantım koptu, free versiyon falan dedi sonra kendine geldi ama tekrar bağlanamadım. Tüm Kaspersky ve VPN'i komple silip tekrar yükledim. Sitesinde de VPN ile alakalı sorunlar olabileceği vs. yazıyor. Mobil uygulamada da sorun aynı ama orada mobil veri ile bağlanıyor. Yakın zamanda yeni Vodafone Evdenet'e geçtim sorun orada mı dedim ama sonradan fark ettim ki mobil veriyle bağlansa bile hiçbir yere girmiyormuş.

Kaspersky desteğe ticket açtım, Kaspersky Plus üyeliğim var. Var mı bilgisi olan?

Düzenleme: Şimdi mobil veri ile bağlanabildim, her şey açılıyor gibi ama Wifi ile devam ediyor sorun.

1764496643542.png

Sorun ev internetimde olabilir mi, bilmiyorum. Her şey sorunsuzdu, bir anda bu problem ortaya çıktı.. Dediğim gibi şu anda mobil veri ile girebiliyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
Ben MacBook'da kullaniyorum ayni sorunu yasadim dun. Bu altyapiyi tasima muhabbetinden dolayi sorunlar olabilecegi ve uygulamayi guncellemem gerektigini belirtmislerdi. App Store'dan uygulamayi guncelleyince sorunum cozuldu. Windows tarafinda baska ne yapilabilir emin degilim siz zaten silip yuklemissiniz. Belki Microsoft Store'dan indirilebiliyorsa oradan yuklemeyi deneyin.
Ben MacBook'da kullaniyorum ayni sorunu yasadim dun. Bu altyapiyi tasima muhabbetinden dolayi sorunlar olabilecegi ve uygulamayi guncellemem gerektigini belirtmislerdi. App Store'dan uygulamayi guncelleyince sorunum cozuldu. Windows tarafinda baska ne yapilabilir emin degilim siz zaten silip yuklemissiniz. Belki Microsoft Store'dan indirilebiliyorsa oradan yuklemeyi deneyin.

Çözüm
Teşekkür ederim, Microsoft store'a baktım şimdi ama maalesef Kaspersky yok. Güncel olarak siteden 2 kere indirdim zaten. Mobil için de aynı şekilde tekrar indirdim ama sorun devam ediyor. Şimdi kapıya geldiler SuperOnline altyapısı geldi diye. Onlar şimdi 2 saate bağlayabiliriz dediler. Vodafone'dan cayıp ona geçeceğim sanırım. 200 yerine 1000 hız vs. olucak. İnşallah bu VPN sorunu da çözülür. İşim için kullanıyorum çünkü. Farklı deneyimi olan varsa açığım 🙏

Şimdi SuperOnline bağlattırdım, adamlar direkt kabloyu değiştirdi taktı kendi modemlerini. Şu anda VPN girebiliyorum, bi ara yine koptu. Düzelmicek falan sandım, bayağı üzüldüm ama şu anda sağlam gibi. İnşallah tekrar kopmaz.

Geçen gün şöyle bir mail gelmişti. Yakında düzelir.

Eki Görüntüle 2613459
Evet, bunu da gördüm ama mobil veri ya da farklı ağlar ile girebilince acaba nette mi sorun dedim. Şu anda VodafoneNet ile girsem yine sorun olur herhalde. Bi şeyler değiştirmiş Kaspersky belli. İnşallah stabil olur. Şu an VPN ile 300-400 dw alabiliyorum. Fazlasıyla yeterli.

Şimdi SuperOnline bağlattırdım, adamlar direkt kabloyu değiştirdi taktı kendi modemlerini. Şu anda VPN girebiliyorum, bi ara yine koptu. Düzelmicek falan sandım, bayağı üzüldüm ama şu anda sağlam gibi. İnşallah tekrar kopmaz.

Evet, bunu da gördüm ama mobil veri ya da farklı ağlar ile girebilince acaba nette mi sorun dedim. Şu anda VodafoneNet ile girsem yine sorun olur herhalde. Bi şeyler değiştirmiş Kaspersky belli. İnşallah stabil olur. Şu an VPN ile 300-400 dw alabiliyorum. Fazlasıyla yeterli.

Ben de Superonline ile kullaniyorum. Superonline'in filtre mekanizmasi biraz kati tavsiyem OpenWRT destekli bir Router alip tam anlamiyla yararlanabilmeniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı