Selamlar, aktif olarak PC'de Kaspersky VPN kullanıyorum. Bir anda bağlantım koptu, free versiyon falan dedi sonra kendine geldi ama tekrar bağlanamadım. Tüm Kaspersky ve VPN'i komple silip tekrar yükledim. Sitesinde de VPN ile alakalı sorunlar olabileceği vs. yazıyor. Mobil uygulamada da sorun aynı ama orada mobil veri ile bağlanıyor. Yakın zamanda yeni Vodafone Evdenet'e geçtim sorun orada mı dedim ama sonradan fark ettim ki mobil veriyle bağlansa bile hiçbir yere girmiyormuş.
Kaspersky desteğe ticket açtım, Kaspersky Plus üyeliğim var. Var mı bilgisi olan?
Düzenleme: Şimdi mobil veri ile bağlanabildim, her şey açılıyor gibi ama Wifi ile devam ediyor sorun.
Sorun ev internetimde olabilir mi, bilmiyorum. Her şey sorunsuzdu, bir anda bu problem ortaya çıktı.. Dediğim gibi şu anda mobil veri ile girebiliyorum.
Kaspersky desteğe ticket açtım, Kaspersky Plus üyeliğim var. Var mı bilgisi olan?
Düzenleme: Şimdi mobil veri ile bağlanabildim, her şey açılıyor gibi ama Wifi ile devam ediyor sorun.
Sorun ev internetimde olabilir mi, bilmiyorum. Her şey sorunsuzdu, bir anda bu problem ortaya çıktı.. Dediğim gibi şu anda mobil veri ile girebiliyorum.
Son düzenleme: