Ucuz fakat ininal kartınız ile ödeme yapamazsınız.Eki Görüntüle 2508672
Arkadaş 2 yıllık ve 1 cihaz için bu para. 1 yıl önce lisans bitmişti, şimdi yenilemek istiyorum. Böyle bir teklif veriyor. Ucuz mu, yanlış bir şey mi yapıyorum, güvenilir mi?
ininal Kart ile ödeme oluyor mu?
Eki Görüntüle 2508672
Arkadaş 2 yıllık ve 1 cihaz için bu para. 1 yıl önce lisans bitmişti, şimdi yenilemek istiyorum. Böyle bir teklif veriyor. Ucuz mu, yanlış bir şey mi yapıyorum, güvenilir mi?
ininal Kart ile ödeme oluyor mu?
ininal Kart şu an bbdk lisans iptalinden dolayı herhangi bir işlem yapmana izin vermiyor tahmini birkaç aya düzelecektir.
Ucuz fakat ininal kartınız ile ödeme yapamazsınız.
Banka kartımla dijital kart açıp oradan ödeme yapılabiliyor mu?
Sana bu teklifi degerlendiremeyecegini düşündüren şey nedir?
Şu an, aktif olarak tüm İninal kartlarda bloke olduğu için işlem gerçekleştiremezsiniz.Banka kartımla dijital kart açıp oradan ödeme yapılabiliyor mu?
Visa falan geçerli yazıyordu.
şu an, aktif olarak tüm ininal Kart'larda bloke olduğu için işlem gerçekleştiremezsiniz.
Şu anda yapabileceğiniz en mantıklı şey; Nays, tami, Tosla gibi bir kart alarak satın alma işlemini gerçekleştirmek ya da banka kartınızı kullanarak alışveriş yapmaktır.
Fiyatı ucuz geldi başka yerlerde birkaç ay öncesi ve yıllar öncesinde 200 300 fiyat yazıyordu fazladan para çeker diye güvenemiyorum.
Yeni mi gelmiş bu bloke olayı bilginiz var mı?
Limitle hocam aylık olmadığına dikkat et yeter sanal kart oluştur o karta 100 TL limit ata mesela.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.