Kaspersky VPN IP değiştiriyor

Kerem55555

Centipat
Katılım
27 Ocak 2022
Mesajlar
54
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yardım edebilir misiniz? Bilgisayarımın IPS'i değişti ve buna bir çözüm bulamıyorum " Kaspersky " anti virüsünü Görev Yöneticisi'nden sildim olmadı, Kaspersky VPN adlı uygulamayı Görev Yöneticisi'nden kaldırdım bir şey fayda etmedi, hala IP aynı şekilde kalmakta, kendi orijinal IP numaramı bulamıyorum, elim ayağıma dolandı ne yapacağımı bilmiyorum soluğu technopat.net adlı sitede buldum. Acayip stres oldum ne yapacağımı bilmiyorum yardım edebilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Görev Yöneticisi'nden kapatırsanız sadece başlangıçta çalışmaz. Uygulamayı açıp VPN'i kapatır mısınız?
Uygulama artık bilgisayarımda bulunmuyor, ve ben herhangi bir VPN kullanmıyorum, görev yöneticisi değil program kaldır kısmından uygulamayı sildim, stres yapmaktan elim ayağıma dolandı, ve ip adresi farklı bir memleketi gösteriyor, bunun virus veya farklı bir sızma yöntemi olduğunu düşünmüyorum, tarayıcımda hiç bir VPN bulunmamaktadır. Ne yapacağımı bilmiyorum, ana ipimi bulamıyorum.
@Kerem55555 bilgisayarının IP'sini değiştiremez bir VPN, sadece bağlandığın sunucuyu köprüler.
"Whats my IP" gibi sitelerden sorgulayınız fakat makine ile gözüken IP CGNAT'dan dolayı aynı olmaz.
IP Chicken adlı bir yerden baktığımda bilgisayarımın ipsi farklı bir ip olarak gözüküyor, benim ipim olduğunu düşünmüyorum, eski ip farklıydı ve neyle başladığını hatırlıyorum.
Vpn ıp değiştirir vpnyi kapat çözülür
Bilgisayarımda VPN ile alakalı hiç bir şey yok.
 

Geri
Yukarı