Kaspersky vs Bitdefender

Kaspersky vs Bitdefender

• Kaspersky

Oy: 21 65,6%
  • Bitdefender

Oy: 11 34,4%

• Oy verenlerin toplamı
    32
Kullanılacak ortama bağlı. Ağ bağlantısı ile ilgili sorun yaşamazsanız Kaspersky daha hafiftir ve koruma olarak daha iyidir, zira bulut motoru kullanıyor analiz kapasitesi daha geniş.
Çevrimdışı bir sistemde kullanacaksanız Bitdefender çok daha iyidir. Temel kullandığı motor bulut motoru değil, onu ağır, hantal yapan da bu aslında. Çevrimdışı bir motor kullandığı için daha ağır, fakat ağ bağlantısı olmadığında mevcut AV yazılımları arasında en iyi tespit oranına sahip olan da Bitdefender.

Bu soru bile değil Bitdefender ama RAM'ın 0,5'ini kullanıyor.Bitdefender şuanlık en iyi antivirüs.Ücretsiz sürümü bile kaspersky'den iyidir.Girdiğin linki bile tarıyor bitdefender sadece birazda olsa ağır bir antivirüs.

Bu soru bile değil Bitdefender ama RAM'ın 0,5'ini kullanıyor.Bitdefender şuanlık en iyi antivirüs.Ücretsiz sürümü bile kaspersky'den iyidir.Girdiğin linki bile tarıyor bitdefender sadece birazda olsa ağır bir antivirüs.
Söylediklerinize sizin de inandığınızı sanmıyorum. Ücretsiz sürümler karşılaştırılacaksa Kaspersky piyasanın en iyisi şu anda. Ücretli sürümlerde de ağ bağlantısı mevcutsa yine Kaspersky'a güvenirim. Çevrimdışı motorlarda tercihim Bitdefender yalnızca.

Kaspersky
The PC Security Channel ve Computer solutions un kanalındaki videoları izleyin Kaspersky'ın daha iyi olduğunu göreceksiniz.

Bu soru bile değil Bitdefender ama RAM'ın 0, 5'ini kullanıyor. Bitdefender şu anlık en iyi antivirüs. Ücretsiz sürümü bile Kaspersky'den iyidir. Girdiğin linki bile tarıyor Bitdefender sadece birazda olsa ağır bir antivirüs.

Onları biliyorum sanki Kaspersky taramıyor ne konuştuğunu bilmiyorsun sırf Bitdefender kullandığı n için bir şey bilmeden konuşuyorsun.
Kararımı verdim Kaspersky kullanacağım.
Kararımı verdim Kaspersky kullanacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı