Kaspersky vs Bitdefender

YUSIxxxYUSI

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 SUPER
RYZEN 5 8400F
Evet başlıkta da yazdığım gibi Bitdefender mi Kaspersky mi?

Fiyatları nedir bana kalırsa internetten sürekli bir şey indirmiyorsanız Windows Defender ile devam etmeniz.

FitGirl'den kurulum yapacağım o yüzden lazım

Hocam sanırım ikisi de yıllık satıyor. Birkaç oyun için yıllık antivirüs mantıklı mı? Eğer kesin alacağım diyorsanız benim de 2 yıldır kullandığım Kaspersky öneririm. Şirketlerin yaptığı testlerde falan en iyi sonuç veren uygulama buydu.

Kaspersky Free kur. Mevcut virüsleri silmiyor ama yeni girmeye çalışan virüsleri engelliyor.
Nasil fitgirlden oyun kurulduğunu biliyor musunuz?

Yani genel güvenlik olarak sadece k0rsan oyun için değil ama pek fazla bir miktar degil 2 yıllık icin 685-700 Tl

Kaspersky premium (en üst) 2 yıl 625 tl gayet iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum

FitGirl'den oyun kurmak basit bir setup ile aynı ileri ileri sadece 8 GB RAM'in varsa ilk başta gelen kutucuğu işaretle 2 GB RAM ile sınırlandırıyor kendisini.

FitGirl'den oyun kurmak basit bir setup ile aynı ileri ileri sadece 8 GB RAM'in varsa ilk başta gelen kutucuğu işaretle 2 GB RAM ile sınırlandırıyor kendisini.
Yok 32 var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…