Kaspersky vs Bitdefender

Hocam sanırım ikisi de yıllık satıyor. Birkaç oyun için yıllık antivirüs mantıklı mı? Eğer kesin alacağım diyorsanız benim de 2 yıldır kullandığım Kaspersky öneririm. Şirketlerin yaptığı testlerde falan en iyi sonuç veren uygulama buydu.

Kaspersky Free kur. Mevcut virüsleri silmiyor ama yeni girmeye çalışan virüsleri engelliyor.
Nasil fitgirlden oyun kurulduğunu biliyor musunuz?

Hocam sanırım ikisi de yıllık satıyor. Birkaç oyun için yıllık antivirüs mantıklı mı? Eğer kesin alacağım diyorsanız benim de 2 yıldır kullandığım Kaspersky öneririm. Şirketlerin yaptığı testlerde falan en iyi sonuç veren uygulama buydu.
Yani genel güvenlik olarak sadece k0rsan oyun için değil ama pek fazla bir miktar degil 2 yıllık icin 685-700 Tl

Kaspersky premium (en üst) 2 yıl 625 tl gayet iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum

Nasil FitGirl'den oyun kurulduğunu biliyor musunuz?

Yani genel güvenlik olarak sadece k0rsan oyun için değil ama pek fazla bir miktar degil 2 yıllık icin 685-700 TL.

Kaspersky Premium (en üst) 2 yıl 625 TL gayet iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum.

FitGirl'den oyun kurmak basit bir setup ile aynı ileri ileri sadece 8 GB RAM'in varsa ilk başta gelen kutucuğu işaretle 2 GB RAM ile sınırlandırıyor kendisini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı