EmreSploit Hectopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 447 Yer Seungryong Vadisi 18 Eylül 2019 #11 Bence Bitdefender al Kaspersky ın güvenlik duvarı var mı yok mu belli değil.
KS KS Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.549 Makaleler 1 Çözümler 38 18 Eylül 2019 #12 bilinçli pars dedi: "Kaspersky Kullanıcısı-2" Yapsın o zaman Genişletmek için tıkla... Ribozom beni özlemiştir en iyi öyle yapayım painkiller dedi: Windows Defender adamdır! Eki Görüntüle 439600 Kale gibi maşallah(!) Genişletmek için tıkla... Telefondan bu kadar oldu EmreSploit dedi: Bence Bitdefender al Kaspersky ın güvenlik duvarı var mı yok mu belli değil. Genişletmek için tıkla... Bitdefender nedense bende performans sorunları yaşattı. Gelen yorumlar ve oylama sonucuna göre deneme sürem bittiği zaman Kaspersky alıyorum. Herkese çok teşekkür ederim. Dosya Ekleri IMG_20190918_183631.jpg 13,1 KB · Görüntüleme: 55 Son düzenleme: 18 Eylül 2019
bilinçli pars dedi: "Kaspersky Kullanıcısı-2" Yapsın o zaman Genişletmek için tıkla... Ribozom beni özlemiştir en iyi öyle yapayım painkiller dedi: Windows Defender adamdır! Eki Görüntüle 439600 Kale gibi maşallah(!) Genişletmek için tıkla... Telefondan bu kadar oldu EmreSploit dedi: Bence Bitdefender al Kaspersky ın güvenlik duvarı var mı yok mu belli değil. Genişletmek için tıkla... Bitdefender nedense bende performans sorunları yaşattı. Gelen yorumlar ve oylama sonucuna göre deneme sürem bittiği zaman Kaspersky alıyorum. Herkese çok teşekkür ederim.