Kaspersky vs Malwarebytes

GeForce GTX 1060

Hectopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar ben tek Malwarebytesin Kasperskydan daha çok derin taradığını biliyorum. Sizce hangisi daha iyi korur ve güvence altına tutar.

2. Olarak Kaspersky Free yeterlimidir. Çoğunlukla bilgisayarıma FIFA ve PES oyunları yükleyeceğim. Zaten oyunları bilindik ve türk sitelerinden indireceğim.

3. Olarak ise bir yerde technopatın Kaspersky Premium'u ücretsiz mi artık yoksa deneme sürümü mü bilmiyorum ama bu linkten Kaspersky Premium indirsem para ve lisans ister mi? Ve sınırsız mı kullanacağız buradan indireceğimiz Kaspersky Premium?

Link: Kaspersky Premium

Buradan indireceğim Kaspersky Premium sınırsız mı yoksa deneme sürümümü mü? Bir de lisans falan istiyor mu? abonelik istiyor mu? Yoksa sınırsız mı kullanabiliyoruz?

İkisinde de 14 günlük deneme sürümü var ayrıca ikisinin de beleş versiyonu var bence ikisi de başarılı ama "bu ondan daha iyi" demem zor olur.

Arkadaşlar ben tek Malwarebytes'in Kaspersky'dan daha çok derin taradığını biliyorum. Sizce hangisi daha iyi korur ve güvence altına tutar.

2. olarak Kaspersky Free yeterli midir? Çoğunlukla bilgisayarıma FIFA ve pes oyunları yükleyeceğim. Zaten oyunları bilindik ve Türk sitelerinden indireceğim.

3. olarak ise bir yerde Technopat'ın Kaspersky Premium'u ücretsiz mi artık yoksa deneme sürümü mü bilmiyorum ama bu linkten Kaspersky Premium indirsem para ve lisans ister mi? Ve sınırsız mı kullanacağız buradan indireceğimiz Kaspersky Premium?

Link: Kaspersky Premium

Buradan indireceğim Kaspersky Premium sınırsız mı yoksa deneme sürümümü mü? Bir de lisans falan istiyor mu? Abonelik istiyor mu? Yoksa sınırsız mı kullanabiliyoruz?

Kaspersky eş zamanlı korumada daha başarılı Malwarebytes ise tam taramada ikisinin kullanım amacı farklı sürekli bir şey indirmiyorsan bence hala Windows Defender yeterli. Ama illaki birine para vereceksem o Kaspersky olurdu.

Hocam burada piyasadaki birçok antivirüsü inceliyor bir abi. Sonlara doğru sizin anti vürüsleri söylüyor. İzleyip kendiniz karar verebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben çok uzun süredir Kaspersky kullanıyorum. Malwarebytes çoğu kişi tarafından seviliyor ama hiç kullanmadığım için sadece Kaspersky önerebilirim.

Kaspersky'ı deneme fırsatım olmadı ama Malwarebytes gayet güzeldi.
Malwarebytesi sınırsız kullanabiliyoruz değil mi deneme sürümü bittikten sonra ben halen kullanabiliyorum.

Kaspersky eş zamanlı korumada daha başarılı Malwarebytes ise tam taramada ikisinin kullanım amacı farklı sürekli bir şey indirmiyorsan bence hala Windows Defender yeterli. Ama illaki birine para vereceksem o Kaspersky olurdu.
Hocam fifa ve pes indireceğim mecbur korsan olarak indireceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı