Kaspersky .VVV .CCC Deşifre Aracı

Bunun sayesinde dosyalarımızı şifreleyip para isteyen adamların şifrelediği dosyaları mı çözüyoruz?

Burada bir soru sorabilirmiyim? Benim dosyalarım hardiskten silindi. Sonra bunları kurtardım fakat resimler videolar açılmıyor nasıl çözebilirim. Windows görünteliyicisi bu fotorafı açamıyor gibisinden hata veriyor.

Bunun sayesinde dosyalarımızı şifreleyip para isteyen adamların şifrelediği dosyaları mı çözüyoruz?
Evet destekleyen uzantıda ise çözüyor.
Burada bir soru sorabilirmiyim? Benim dosyalarım hardiskten silindi. Sonra bunları kurtardım fakat resimler videolar açılmıyor nasıl çözebilirim. Windows görünteliyicisi bu fotorafı açamıyor gibisinden hata veriyor.
Bu ayrı bir sorun bununla alakası yok. Kurtarma yaptığın program doğru kurtarmamış. Başka programla kurtarmayı deneyin.

Benim dosyaların uzantıları sabit. Yani atıyorum "resim.jpg" fakat dosya türü kısmında "MP3 Dosyası" olarak yazıyor. Bunun için herhangi bir öneriniz var mı acaba ? :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı