Çözüm Teslacrypt ezz, exx, xyz, zzz, aaa, abc, ccc, vvv kolay çözümü

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çok teşekkürler. 5 günü geçti ama sanırım masaüstü bilgisayar olduğu için kapanmadı . tereddüt de etmedim değil fakat Sorun çözüldü ve her şey tertemiz. tekrar teşekkürler emeğinize sağlık.

Isınma oluyorsa normaldir. Soğuk bir yerde çalıştırın. Şarjı bitiyor olabilir vs. Tam çekirdekleri çalıştırmayın arada 1 boşluk bırakın eğer ısınma çok oluyorsa.
Murat bey selamlar. Öncelıkle cok teşekkür ederım bende yontemı denedım yaklaşık 1 saattır tesladecoder programı çalışıyor. Bende sonucu bekliyorum umarım bende sonuca ulaşırım.. Bu detaylı anlatım ıcın tekrar sağ olun var olun..

Murat bey Allah sizden razı olsun tüm belgeler ve fotoğraflarımı sayenizde kurtarmış bulunuyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim. Çözmese bile sorunu yazmanız lazımdı, bunu da belirteyim bu tür sorunlar alanlara.

Demek istediğinizi anlayamadım hocam çok özür dilerim ?

Bir de başka bir masaüstü bilgisayarımda da .cry formatında saldırı olmuş bu yolu izleyerek onuda çözmem mümkün müdür? Tekrar teşekkür ederim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Demek istediğinizi anlayamadım hocam çok özür dilerim ??
Yani bu araç veya rehber ile çözememiş olsaydın bile sormaktan çekinmeyin bu konularda demek istemiştim. Son zamanlardan ransomware patlaması yaşanıyor o yüzden normalde çoğalması lazımken sosyalde artık sorulmadığını fark ediyorum ondan demiştim.
birde başka bir masaüstü bilgisayarımda da .cry formatında saldırı olmuş bu yolu izleyerek onuda çözmem mümkün müdür?
Yok hayır o ayrı bir ransowmare çeşidi olduğundan bu rehber işe yaramaz. Son zamanlarda çıkan yeni ransomware türevinden. Şuan çözümü bulunmuyor ancak diğer ransomwarelerde istediğim şeyleri paylaşın yeni konu açıp çözüm bulununca konunuzda paylaşırım.

Hocam merhaba, harici diskim RAW olmuştu ve EaseUs ile kurtarma yaptım. Dosyalara baktığımda 4.800 tane dosyanın ZZZZZZZ..ZZZ gibi isimleri olduğunu gördüm. Konularınızın çoğunu uygulamaya çalıştım ama sürekli bir hatayla karşılaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem?

Hocam merhaba, harici diskim RAW olmuştu ve EaseUs ile kurtarma yaptım. Dosyalara baktığımda 4.800 tane dosyanın ZZZZZZZ. ZZZ gibi isimleri olduğunu gördüm. Konularınızın çoğunu uygulamaya çalıştım ama sürekli bir hatayla karşılaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
Dediğiniz şey konuyla alakalı değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı