İmzamdan KIS 2016 kurup sistem ve bütün flash bellekleri taratıp zararlıları silerseniz sorun kalmaz. Kullanmaya devam edebilirsin bu şekilde.
Murat bey selamlar. Öncelıkle cok teşekkür ederım bende yontemı denedım yaklaşık 1 saattır tesladecoder programı çalışıyor. Bende sonucu bekliyorum umarım bende sonuca ulaşırım.. Bu detaylı anlatım ıcın tekrar sağ olun var olun..Isınma oluyorsa normaldir. Soğuk bir yerde çalıştırın. Şarjı bitiyor olabilir vs. Tam çekirdekleri çalıştırmayın arada 1 boşluk bırakın eğer ısınma çok oluyorsa.
Rica ederim. Çözmese bile sorunu yazmanız lazımdı, bunu da belirteyim bu tür sorunlar alanlara.
Yani bu araç veya rehber ile çözememiş olsaydın bile sormaktan çekinmeyin bu konularda demek istemiştim. Son zamanlardan ransomware patlaması yaşanıyor o yüzden normalde çoğalması lazımken sosyalde artık sorulmadığını fark ediyorum ondan demiştim.Demek istediğinizi anlayamadım hocam çok özür dilerim ??
Yok hayır o ayrı bir ransowmare çeşidi olduğundan bu rehber işe yaramaz. Son zamanlarda çıkan yeni ransomware türevinden. Şuan çözümü bulunmuyor ancak diğer ransomwarelerde istediğim şeyleri paylaşın yeni konu açıp çözüm bulununca konunuzda paylaşırım.birde başka bir masaüstü bilgisayarımda da .cry formatında saldırı olmuş bu yolu izleyerek onuda çözmem mümkün müdür?
Dediğiniz şey konuyla alakalı değil.Hocam merhaba, harici diskim RAW olmuştu ve EaseUs ile kurtarma yaptım. Dosyalara baktığımda 4.800 tane dosyanın ZZZZZZZ. ZZZ gibi isimleri olduğunu gördüm. Konularınızın çoğunu uygulamaya çalıştım ama sürekli bir hatayla karşılaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.