Kaspersky Web Antivirus HEUR:Trojan.Script.Redirector.gen yakaladı

NetPeckr

Yoctopat
Daha fazla  
Forum sitelerinin alt kısımlarında haber ve reklam bölümleri olur ya, boşluğuma geldi onlardan birine tıkladım yanlışlıkla. Beni götürdüğü sayfada zaten Kaspersky uyarısı çıkınca sayfayı hemen kapattım Kaspersky raporlarına da HEUR:Trojan.Script.Redirector.gen gelmiş "sonuç açıklaması: Tespit edildi" olarak yazıyor.

Tespit edildi derken şu anda bu trojan bilgisayarıma bulaşmış ve çalışıyor mu yoksa Kaspersky bunu tespit ettiği için indirmemiş mi? Çünkü "Engelledi" şeklinde bir sonuç açıklaması vermemiş.

Forum sitelerinin alt kısımlarında haber ve reklam bölümleri olur ya, boşluğuma geldi onlardan birine tıkladım yanlışlıkla. Beni götürdüğü sayfada zaten Kaspersky uyarısı çıkınca sayfayı hemen kapattım Kaspersky raporlarına da HEUR:Trojan.Script.Redirector.gen gelmiş "sonuç açıklaması: Tespit edildi" olarak yazıyor.

Tespit edildi derken şu anda bu trojan bilgisayarıma bulaşmış ve çalışıyor mu yoksa Kaspersky bunu tespit ettiği için indirmemiş mi? Çünkü "engelledi" şeklinde bir sonuç açıklaması vermemiş.

Eğer siteyi bloke ettiyse bulaşmamıştır. Yine de tam tarama yapın isterseniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı