Çözüldü Kaspersky yeni sürümde otomatik açılma nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RebelliousYagiz

Hectopat
Daha fazla  
Uzun bir süre ayarları kurcaladım ve Kaspersky'ın yeni sürümünde otomatik başlatmayı kapatma gibi bir seçenek göremedim. Ve başlangıçta da yok nasıl kapatabiliriz?

Çözüm
Hocam ayarlar kısmında Windows başlangıç ayarı olması lazım o sürümde de ayarlara bakarsanız görürsünüz.

Hocam Windows 11 kullanıyorum ve başlangıç uygulamaları diye bir kısım var oradan baktım ve bulamadım maalesef.

Çözümü karıştırmam sonucu buldum eğer yardıma ihtiyacı olan olursa diye söylüyorum.
Alttaki ayarlar butonuna basıyorsunuz ve performans ayarları diye bir kısım var PC kaynak tüketimi diye bir kısım var buradanda ekte işaretlediğim yerden tiki kapatıyorsunuz.

1677526976652.png
Hocam ayarlar kısmında Windows başlangıç ayarı olması lazım o sürümde de ayarlara bakarsanız görürsünüz.

Hocam Windows 11 kullanıyorum ve başlangıç uygulamaları diye bir kısım var oradan baktım ve bulamadım maalesef.

Çözümü karıştırmam sonucu buldum eğer yardıma ihtiyacı olan olursa diye söylüyorum.
Alttaki ayarlar butonuna basıyorsunuz ve performans ayarları diye bir kısım var PC kaynak tüketimi diye bir kısım var buradanda ekte işaretlediğim yerden tiki kapatıyorsunuz.

1677526976652.png

Son düzenleme:
Çözüm

Eki Görüntüle 1684629
Bir antivirüs sistem başlangıcında açılmayacaksa bilgisayarda neden yüklü kalıyor ki? Antivirüs kurmanın anlamı kalmıyor.

Bilgisayarı fazla yoruyor bence Windows'un anlık koruması yeter sadece PC'ye virüs girerse ve Windows bulamazsa diye tarama için indirdim sadece.
Yeni ürünler oldukça hafif. Çalıştığını anlamıyorum bile. Antivirüsün amacı virüs bulaşmadan ona engel olmak. İş işten geçtikten sonra çalıştırmanın pek yararı olmaz.

Yeni ürünler oldukça hafif. Çalıştığını anlamıyorum bile. Antivirüsün amacı virüs bulaşmadan ona engel olmak. İş işten geçtikten sonra çalıştırmanın pek yararı olmaz.

Hocam bilmiyorum eskiden bayağı kastırıyordu bilgisayarımı açayım o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı