L LFpd Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 12 Temmuz 2022 #11 Zerolite dedi: Çözebilen var mı arkadaşlar? Format atamam, içerisinde önemli dosyalar var. Genişletmek için tıkla... Yok tek çare bu.
Zerolite dedi: Çözebilen var mı arkadaşlar? Format atamam, içerisinde önemli dosyalar var. Genişletmek için tıkla... Yok tek çare bu.
KastamonuluKaptan Femtopat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #12 Formattan sonra driverler gidiyormuş ama doğrumu?
proustatr Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #13 FORMAT OLMADANDA OLUYOR, DAHA ÖNCESİNDE GERİ DÖNÜŞÜM NOKTASI OLUŞTURDUYSANIZ PC'NİZİ GERİ DÖNDERE BİLİRSİNİZ [SADECE WİNDOWS İÇİN GEÇERLİ]
FORMAT OLMADANDA OLUYOR, DAHA ÖNCESİNDE GERİ DÖNÜŞÜM NOKTASI OLUŞTURDUYSANIZ PC'NİZİ GERİ DÖNDERE BİLİRSİNİZ [SADECE WİNDOWS İÇİN GEÇERLİ]