Sağ tık, yönetici ile çalıştır tuşuna basın.Bir dosya indirdim, Kaspersky'a taratıyorum. Sıkıntı yok diyor, dosyayı açıyorum. İzin vermiyor. Neden olabilir?
Malwarebytes ile de taradım virüs çıkmadı ama niye böyle oldu anlamadım.
Eki Görüntüle 1427090
Eki Görüntüle 1427104
Bilgisayar yeni, dediğiniz gibi yapacaktım ama neden izin vermiyor olabilir. Çok tırsarım böyle şeylerden, eskiden bilgisayarım dandikti, o kadar umursamıyordum ama artık değişti.Sağ tık, yönetici ile çalıştır tuşuna basın.
Tam olarak ne indiriyodunuz?Bilgisayar yeni, dediğiniz gibi yapacaktım ama neden izin vermiyor olabilir. Çok tırsarım böyle şeylerden, eskiden bilgisayarım dandikti, o kadar umursamıyordum ama artık değişti.
Olay: Temizleme mümkün değil
Bileşen: Uygulama Denetimi
Sonuç açıklaması: İşlenmedi
Tür: Truva atı
Ad: VHOacked.Win32.Krap.gen
Tehdit düzeyi: Yüksek
Nesne yolu: ******
Nesne adı: setup.exe
Neden: İnternet bağlantısı yok
MD5: B446AC8FED47F72688C8688D1467486D
Oyun, diyelim.Tam olarak ne indiriyodunuz?
Bilgisayar yeni, dediğiniz gibi yapacaktım ama neden izin vermiyor olabilir. Çok tırsarım böyle şeylerden, eskiden bilgisayarım dandikti, o kadar umursamıyordum ama artık değişti.
Olay: Temizleme mümkün değil
Bileşen: Uygulama Denetimi
Sonuç açıklaması: İşlenmedi
Tür: Truva atı
Ad: VHOacked.Win32.Krap.gen
Tehdit düzeyi: Yüksek
Nesne yolu: ******
Nesne adı: setup.exe
Neden: İnternet bağlantısı yok
MD5: B446AC8FED47F72688C8688D1467486D
Dosyayı nasıl buldunuz?Virüs Total linki.
Sır kalsınDosyayı nasıl buldunuz?![]()
Dosyayı bizzat kullandıysanız, bir sıkıntı yaşayıp yaşamadığınızla ilgili tecrübelerinizi aktarabilir misinizSır kalsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.