Kaspersky'dan farklı antivirüs önerisi

Üzüldüm. Kaspersky'nin kendi aracı hesabı silemiyor demek ki. Farklı bir uninstaller denenebilir.
My Kaspersky'ye gidince hesabı yenileyeniyor muyuz acaba?

Yok hocam denedim fakat çözüm bulamadım kimse çözüm bulamadı.

Söylediğii dikkate alırsanız kurulur hala deneme sürümü kurmaya çalışıyorsunuz. Kaldırma aracını da yanlış kullandınız. Sizde hangi sürüm ve ürün varsa onu seçip kaldırın. 2019 üürnü niye seçtiniz? 2021 MR3 veya 2021 sade olanı seçip yapın sonra kurarken deneme seçmeyin.

Söylediğii dikkate alırsanız kurulur hala deneme sürümü kurmaya çalışıyorsunuz. Kaldırma aracını da yanlış kullandınız. Sizde hangi sürüm ve ürün varsa onu seçip kaldırın. 2019 üürnü niye seçtiniz? 2021 MR3 veya 2021 sade olanı seçip yapın sonra kurarken deneme seçmeyin.

Ben @izmirkartali hocamızın attığı linktekini indirdim hocam hangisini kaldırmam gerekiyor.

Ben @izmirkartali hocamızın attığı linktekini indirdim hocam hangisini kaldırmam gerekiyor.
Söylediğim şekilde kaldırmanız gerekiyor kurarken sadece dediğim şekilde kurmanız lazım. Deneme yazana basmadan ilerleyin kurarken.

Söylediğim şekilde kaldırmanız gerekiyor kurarken sadece dediğim şekilde kurmanız lazım. Deneme yazana basmadan ilerleyin kurarken.

Hocam deneme ekranı gelmiyor ki hesabımı giriyorum hata alıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-10-27 140848.png
    Ekran görüntüsü 2022-10-27 140848.png
    68,8 KB · Görüntüleme: 29
Hocam yine aynı hatayı aldım dediğiniz gibi kaldırdım sistemden ve Free olanı yükledim hiçbir kurulum ekranı falan gelmeden direk ücretsiz deneme sürümünüz sona erdi hatası aldım.
Cihaz bağlantısını kes basıp deneyin. Hala olmazsa Destek talebi iletin. Teamweaver yükleyip id şifre paylaşın bir de ben bakayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı