Schwagos
Centipat
Fan kontrol yazılımı mı kullanıyorsunuz?
Yok hocam herhangi bir yazılım bulunmuyor ve fan ayarlarına hiç ellemedim sanırım bir ara Gigabyte Control Center'da fan ayarları bozulmuştu onları sıfırlamıştım sadece.
Fan kontrol yazılımı mı kullanıyorsunuz?
Kaspersky kapandıktan sonra Windows Defender devreye giriyor olabilir mi?
Olamaz. Windows Defender'ın işletim sistemi güvenliğini devralması için aktif AV yazılımının tamamen kaldırılıp sistemin yeniden başlatılması gerekli. Siz de kontrol edecek olursanız Kaspersky kapatılınca Windows Defender virüs korumasını aç bildirimi gönderiyor.Kaspersky kapandıktan sonra Windows Defender devreye giriyor olabilir mi?
Avast'a özel bir durum olabilir. Antivirüs diye independent tarama aracı kurmuş olabilirsiniz. Avast eskiden leş gibi bir AV yazılımıydı zaten. Veri çalma olayları falan vardı. Bir de üstüne beleşe bulduğumu indirdim diyorsunuz, daha da sıkıntıEskiden beleşe bulduğum için Avast kullanıyordum. Avast kapanınca Windows Defender taramaya başlıyordu ve sistemim uçuşa geçiyordu. Maalesef bu argümanınızı deneyemem çünkü bilgisayarıma en son antivirus kurduğumda mavi ekran almıştım. O gün bu gündür kullanmıyorum, iliklerine kadar emiyor çünkü sistemimi.
Olamaz. Windows Defender'ın işletim sistemi güvenliğini devralması için aktif av yazılımının tamamen kaldırılıp sistemin yeniden başlatılması gerekli. Siz de kontrol edecek olursanız Kaspersky kapatılınca Windows Defender virüs korumasını aç bildirimi gönderiyor.
![]()
HitmanPro. Advanced malware scanning and removal with Hitman Pro.
HitmanPro removes malware, adware, viruses, trojans, keyloggers and spyware to protect your Windows computers from malicious attacks designed to steal your private data and render your computer useless.www.hitmanpro.com
![]()
Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti | ESET
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.www.eset.com
Şu ikisiyle tarama yapın. ESET ile tam tarama yapın. Sıkıntılı bir şey çıkmazsa sorun yok.
Fanların anlık hızlanmasının sebebi birçok nedene bağlı olabilir. Pek kafaya takılmaması gereken bir durum. Eğer uzun süredir kasanın tozlarını almıyorsanız toz almayı deneyin. Büyük oranda rahatlayacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.