Çözüldü Kaspersky'ı sildikten sonra bilgisayar yavaşladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

480164

Hectopat
Sildim kaldırdım tüm dosyaalrıyla. Yeniden başlattım ve 3 saniye açılan oyun 5-6 saniyede açılmaya başladı. Ne yapmam gerek?

SSD'mi kullanıyorsunuz? Bu arada Kaspersky ile alakası yok bence.

Hocam yani 1,2 saniyelik fark çok değil olabilir böyle şeyler. Hangi oyun?

Sildim kaldırdım tüm dosyaalrıyla. Yeniden başlattım ve 3 saniye açılan oyun 5-6 saniyede açılmaya başladı. Ne yapmam gerek?
Yeni kurduğunuz virüs programı bilgisayarı daha çok yoruyor olabilir. Windowsun kendi antivirüs programı da daha çok ram tüketiyor. Bunlara bağlı olabilir.

Hocam yani 1,2 saniyelik fark çok değil olabilir böyle şeyler. Hangi oyun?

Yani tamam hocam onu boş vereyim de internette sanki yavaş.(ping konusunda)

Sanırım Intel sürücüsünü beta kurdum diye olabilir. Otomatik sürücü güncelleme yerinde beta gösteriyordu.(Intel'in kendi aracı)

Yani tamam hocam onu boş vereyim de internette sanki yavaş.(ping konusunda)
Sizin gözünüze öyle geliyor galiba. Kaspersky ile alakalı bir konu değil. Yeni defender programınız web güvenliği sağlıyor olabilir. Tavsiyem Windows defender yerine boş linklere tıklamayın, defenderi kapatın daha iyi. Çok bellek kullanıyor herşeyi engelliyor program.

Kaspersky sürücü kuruyormuş. Ben internet sürücüsünü kaldırıp tekrar yükleyeceğim.

Sağ olun. Tüm ekran kartlarını DDU ile kaldıracağım.

Sorunumu çözdüm.
İlk olarak ağ sürücüsü ve tüm ekran kartlarını DDU ile kaldırıp tekrar yükleyin sorun çözülüyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…